Apple si registroval dva nové modely iPadu

Apple si pred nedávnom v databáze Eurázijskej Ekonomickej Komisie (EEC) zaregistroval dva nevydané modely iPadu. Tieto modely nesú označenie A2200 a A2232. Správa pochádza od portálu MySmartPrice a bola potvrdená serverom MacRumors.

Obidva modely iPadu majú zaznačené, že bežia na operačnom systéme iPadOS, čo naznačuje, že by mohli byť túto jeseň predstavené. Vyššie spomenuté modely iPadu sa pridali k ďalším piatim modelom, ktoré boli skoršie tento mesiac zaradené do EEC databázy. Zatiaľ nie je známe akému modelu iPadu tieto označenia patria, no spomenieme, že Apple už tento rok vydal nový iPad mini a 10,5″ iPad Air.

Podľa možností a vyššie uvedených informácií by sme mohli očakávať potenciálneho nástupcu, veľmi úspešného “vstupného” modelu iPadu, ktorý sa predáva za 329€. Nedávne informácie naznačujú masovú produkciu nového 10,2″ iPadu, ktorá sa začala v tomto mesiaci.

Aby sme ale doplnili informácie v súvislosti s touto aktualitou, Apple si okrem nových iPadov registroval aj niekoľko nových modelov počítačov Mac. Avšak narozdiel od iPadov sú tieto zariadenia už dostupné a teda môžeme predpokladať, že zoznam je aktualizovaný iba preto, pretože dané zariadenia sa dodávajú už s macOS Catalina. Podobné databázy EEC boli po minulé roky vždy potvrdenou predzvesťou nových modelov iPadov, iPadov Pro, iPhonov, Macov, Apple Watch a AirPodov, nakoľko sú tieto databázy povinné pre predaj šifrovaných produktov v Arménsku, Bielorusku, Kazachstane, Kirgizsku a v Rusku.

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.