Apple vydal štvrtú beta verziu iOS 12.4

Apple včera vydal štvrtú beta verziu nadchádzajúcej aktualizácie iOS 12.4 pre developerov. Dva týždne po tom, ako vonku objavila tretia beta verzia iOS 12.4 a mesiac po vydaní iOS 12.3, veľkej aktualizácie, ktorá priniesla “od základov prekopanú” aplikáciu TV.

Registrovaní developeri si môžu štvrtú beta verziu iOS 12.4 stiahnuť z Apple Developer Center alebo pomocou over-the-air technológie s nainštalovaným príslušným konfiguračným profilom z Developer centra. V prvých troch beta verziách iOS 12.4 neboli objavené žiadne novinky, takže nie je úplne známe, čo máme od novej aktualizácie očakávať. Ale nakoľko sa jedná o väčšiu aktualizáciu (12.x), môžeme predpokladať, že práve táto aktualizácia sa zameriava na ešte nespustenú službu, Apple Card.

Apple plánuje spustiť Apple Card v lete, čo naznačuje, že iOS 12.4 je aktualizáciou, s ktorou táto funkcia príde. Skôr sa ale bude jednať o Schované a zamknuté funkcie, ktoré kalifornský gigant odomkne, až keď bude aktualizácia oficiálne dostupná pre verejnosť.

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.