Apple na svojom YouTube kanáli zverejnil nové videá prezentujúce iPad Pro

Apple včera pridal na svoj YouTube kanál novú sériu videí s iPadom Pro. V týchto videách prezentuje Apple rôzne funkcie a schopnosti tohto nového zariadenia. 

Celkovo sa jedná o 5 videí, ktoré sa zameriavajú na písanie poznámok, prechod na digitálnu verziu papiera skenovaním dokumentov, hostovanie podcastu, navrhovanie priestoru aplikáciou Meradlo a vytváranie prezentácie pomocou Keynote. Každé video má zhruba minútu a je vytvorené v štýle návodu.

Okrem iného sú vo videách prezentované rôzne funkcie ako je multitasking, Apple Pencil 2, kamera, Drag&Drop v aplikácií Files, AirPlay, rozšírená realita, USB-C port pre pripojenie príslušenstva a mnoho ďalšieho. Je spomenutých aj niekoľko špecifických aplikácií ako je Keynote, GarageBand a Notability.

Jedná sa o prvú samostatnú iPad Pro sériu videí v štýle návodu i keď sa už iPad Pro objavil vo videách s piatimi dôvodmi, prečo môže byť iPad Pro “vaším ďalším počítačom”.

11 a 12.9 palcový model iPadu Pro boli prvý krát predstavené v októbri. Nový iPad disponuje edge-to-edge displejom s Face ID a bez tlačidla Domov. iPad je poháňaný výkonným A12X procesorom, ktorý sa môže svojím výkonom porovnávať s mnohými MacBookmi. USB-C port umožňuje pripojenie 4K monitorov a príslušenstva. iPad je možné rozpoznať aj podľa jeho tenšieho tela.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.