Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #3 týždeň

Tretí týždeň dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre macOS je v akciovej cene legendárna strategická hra
Command & Conquer: Generals v deluxe edícii. Pre  iOS zariadenia môžete nájsť mix hier a užitočných aplikácii.

iOS

Magic Call Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Ocitli ste sa v nepríjemnej situácii alebo v nudnom, bezvýznamnom rozhovore? Neviete ako ukončiť túto situáciu. Tak potom je tu pre vás aplikácia Magic Call Pro, ktorá simuluje prichádzajúci hovor.  Môžete si ho jednoducho naplánovať, nastaviť volajúceho z kontaktov, nastaviť zvonenie, vybrať hlas…

PDF Max Pro – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

PDF Max Pro je čítačka PDF súborov pre iOS zariadenia. Umožňuje zvýrazňovať text, pridávať poznámky, vkladať text, pečiatky alebo podpis.

Backup Contacts + Restore – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikácie Backup Contacts + Restore môžete jednoducho zálohovať a obnoviť všetky vaše kontakty.

File Hub Pro – 3,39€ (pôvodná cena 5,49€)

File Hub Pro je komplexný správca súborov pre iOS zariadenia. Aplikácia spolupracuje so všetkými populárnymi cloudovými službami ako: iCloud, Google drive, Dropbox, Box, OneDrive, podporuje protokoly na lokálny prenos súborov:FTP, SFTP, WebDAV a Windows SMB. Dokáže rozbaľovať archívy: ZIP, RAR, 7-zip, CBZ, CBR, TAR, BZ2, GZ. Navyše je to ešte aj textový editor, prehrávač video a audio súborov, čítačka PDF súborov…

AdBlocker⁺ – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

AdBlocker⁺ je nástroj na blokovanie reklamy pre internetový prehliadač Safari.

Bow Island – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

V hre Bow Island si na čarovnom ostrove zastrieľate z luku.

PersoPhoto – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Potrebujete fotku na doklady ale nechce sa vám ísť k fotografovi? Tak potom je tu aplikácia PersoPhoto. Do aplikácie stačí importovať fotku, na ktorej je zachytená vaša tvár a orezať ju. PersoPhoto potom vytlačí koláž so štyrmi fotografiami.

Depello – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Depello je nástroj na úpravu fotografií, ktorý premení obrázky a fotografie na čierno – biele, ale zachová a zdôrazní farbu podľa vášho výberu, vďaka čomu môžete vytvoriť nádherné diela.

Phone Drive: File Storage Sync – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Pomocou aplikácie Phone Drive: File Storage Sync premeníte váš iPhone alebo iPad na prenosný bezdrôtový disk pre váš Mac. Môžete napríklad jednoducho prenášať súbory, prehrávať multimédia alebo otvárať PDF súbory.

Beast Towers – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Beast Tower je unikátna tower defense hra, ktorá ponúka 40 rôznych veži, 60 nepriateľov a 19 levelov.

Incredible Box – zadarmo (pôvodná cena 2,99€)

Incredible Box je puzzle hra, v ktorej musíte premiestniť blok na správne miesto. Hra obsahuje viac ako 100 levelov.

Block vs Block II – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Block vs Block II je v podstate Tetrsis, ktorý podporuje aj multiplayer.

Death Point – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Death Point je špionážna hra plná vzrušenia a emócii ktorá sa odohráva v postapokaliptickej budúcnosti, ktorá neodpúšťa chyby a nedáva žiadnu šancu prežiť slabým. Hra obsahuje 10 misií približne s 12 hodinovým gameplayom.

Braveland – 0,99€ (pôvodná cena 3,39€)

Braveland je ťahová stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre PC. Herný systém sa nesie v duchu ťahových stratégií. K dispozícii budete mať sedem jednotiek. Každá z nich je ohodnotená hviezdami. Limit 15-tich hviezd pre svoju armádu, vás donúti v neskorších fázach hry mierne taktizovať a dobre si rozmyslieť, koho v boji budete potrebovať najviac. Okrem samotných vojakov môžete vylepšovať vlastnosti svojho hrdinu, a to nielen získavaním levelov za súboje, ale aj brnením, prilbou, zbraňou a opaskom, ktoré nakúpite za našetrené peniaze. Do tretice váš výkon ovplyvnia aj samotné
vlastnosti vášho hrdinu: sila, obrana, odolnosť voči kúzlam a energia. Tie zvyšujete každým levelom a aj vďaka svätyniam, ku ktorým sa dostanete po porazení nepriateľov.

macOS

Command & Conquer: Generals Deluxe Edition – 5,49€ (pôvodná cena 10,99 €)

Command & Conquer Generals je populárna real time stratégia, ktorá vás zavedie do sveta moderných vojnových konfliktov. Vyberte si generála, s ktorým budete kontrolovať ohromné armády po celom
svete. Budete veliť jednej z troch unikátnych strán, každá má svoju výzbroj pre boj na zemi i vo vzduchu.

Earth 3D – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Objavte množstvo fascinujúcich a užitočných informácii o našej planéte pomocou aplikácie Earth 3D . Aplikácia zobrazuje 3D model Zeme, mapy, nočnú oblohu, viac ako 2600 rôznych objektov, atlas zvierat a rastlín …

SkySafari 6 – 7,99€ (pôvodná cena 12,99€)

SkySafari 6 je planetárium, vďaka ktorému budete mať hviezdy a galaxie na dosah. Aplikácia obsahuje databázu s viac ako 120 000 hviezdami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.