Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

V tohtoročnom desiatom vydaní zlacnených aplikácii pre Phone/iPad a Mac sa pre operačný systém iOS ocitlo v zľave pár fotografických editorov a populárna RPG hra Baldur’s Gate . Pre počítače Mac sú v akciovej cene nástroje na tvorbu animovaných GIF súborov.

iOS

Graphic Studio – Logo Creator – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Vytvárajte profesionálne grafické návrhy pomocou aplikácie Graphic Studio – Logo Creator. Graphic Studio – Logo Creator umožňuje vytvárať prezentácie, vizitky alebo ikony. Aplikácia podporuje vrstvy, vektorovú grafiku, obsahuje množstvo lôg a rôznych fontov …

RedStory Lil Red Riding Hood  – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Vlci ukradli mapu s miestom babičky! Musíte ju čo najskôr varovať a vyhnúť sa nástrahám, ktoré vlci zanechali na ceste. RedStory Lil Red Riding Hood je hra inšpirovaná klasickou rozprávkou O červenej čiapočke.

AllPass Pro – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

AllPass Pro ke aplikácia, ktorá uchová všetky vaše dôležité informácie v jednom bezpečnom trezore.V aplikácii si môžete bezpečne uložiť vaše prihlasovacie údaje, kreditné karty alebo súkromné poznámky.

SYS Pro – A Network Monitor – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

SYS Pro – A Network Monitor je aplikácia na monitorovanie využitia systémových prostriedkov v reálnom čase a s podporou widgetov. Aplikácia poskytuje hardvérové údaje, údaje o batérii, disku, využitia pamäte, sieťové dáta, údaje o operátorovi…

SkySafari 6 Plus – 7,99€ (pôvodná cena 17,99€)

Aplikácia SkySafari 6 Plus premení vaše zariadenie na prenosné planetárium. Dokonca autori v poslednej aktualizácii pridali 3D model automobilu Tesla Roadster, ktorý bol len nedávno vystrelený do vesmíru.

Baldur’s Gate – 3,39€ (pôvodná cena 5,49€)

Baldur’s Gate je klasická RPG hra, ktorá vyšla v roki 1998 pre počítače, odohrávajúce sa vo fantasy svete Dungeons and Dragons: Forgotten Realms. Príbeh sa odohráva na kontinente Faerún, na Pobreží Mečov (Sword Coast) južne od mesta Baldur’s Gate. Na začiatku slabá a neskúsená skupina dobrodruhov cestuje krajinou, spĺňa rôzne úlohy a zabíja príšery. Postupne takto získava skúsenosti a lepšie vybavenie.

Space Story – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Space Story je strategická hra, v ktorej sa ocitnete v úlohe kapitána vesmírnych lodí uprostred hviezdnej vojny. Bojujte, obchodujte kradnite aby ste prežili vo svete, ktorý je na pokraju zničenia.

Avadon: The Black Fortress HD – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Avadon: The Black Fortress HD je old school RPG hra, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače s viac ako 40 hodinovým príbehom. V hre sa ocitnete v koži bojovníka a špióna, sudcu a popravcu a budete bojovať proti nepriateľom, ktorí vtrhli do vašej vlasti. Barbarovia a monštrá ničia váš domov a vy ste jediný, kto ich môže zastaviť.

Epica 2 Pro – monster camera – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Podľa autorov aplikácie je Epica 2 Pro najobľúbenejšia aplikácia na fotenie na svete. Ponúka rôzne špeciálne efekty a scény, vďaka ktorým sa stanete úzelníkmi, paladinmi, svalnatými mužmi alebo krásnymi králikmi …

Orasis HD – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Orasis HD používa vlastný algoritmus, ktorý vylepšuje svetlé a tmavé miesta na vašich fotografiách a odhaľuje detaily, ktoré neboli predtým viditeľné.

Hatchi – A retro virtual pet – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pamätáte si na Tamagotchi? Kultovú hračkú z deväťdesiatych rokov minulého storočia. Hatchi – A retro virtual prináša Tamagotchi priamo do vášho iPhonu. Hatchi dokonca simuluje jednoduchý grafiku.

Fotograf – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Ako už názov prezrádza aplikácia Fotograf je editor fotografií s množstvom filtrov a manuálnymi možnosťami nastavenia kamery pri fotografovaní.

Stickyboard 2 – zadarmo (pôvodná cena 5,99€)

Aplikácia Stickyboard 2 vám umožní prilepiť si poznámky na virtuálnu plochu.

macOS

Gifox – GIF Recording & Shari… – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia Gifox – GIF Recording & Shari… nahrá vašu obrazovku a video premení na animované GIF súbor.

iGIF Builder – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

iGIF Builder je ďalšia z aplikácii ktorá premení vaše videosúbory na animované GIF.

komentár
  1. SkySafari trosku dodrbali ten model Tesla Roadster. Je tam pouzity so zatiahnutou strechou a nieje vidno Starmana. To uz si mohli dat tu namahu a spravit to poriadne.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.