Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #03 týždeň

V 2. týždni je pre iOS zariadenia je v zľave niekoľko hier a editorov fotografií alebo videa. Pre počítače Mac sa v akciovej cene ocitla populárne hry ako Bioshock Remastered edícia, Farming Simulator 17 a zadarmo je aktuálne, ktorý vám pomôže vymazať nepotrebné súbory – DiskKeeper Pro.

iOS

MovieSpirit – zadarmo namiesto 9,99 €

Chceš natočiť svoj vlastnú film, byť producentom alebo režisérom? Pomocou aplikácie MovieSpirit môžete do vašich videí pridať fotografie, hudbu, text a prípadne rôzne efekty

Jet Ball Arkanoid – zadarmo namiesto 2,29 €

Jet Ball Arkanoid je hra podobná Arkanoidu s množstvom noých nápadov, pekným vizuálom a viac ako 140 levelmi.

Super Tank Battle – zadarmo namiesto 3,39 €

Tankové bitky podobné známej hre Tunneler.

Blox 3D Junior – 1,09 € namiesto 2,29 €

Blox 3D Junior je zábavná hra pre tých najmenších. Vaše deti môžu jednoduchým a intuitívnym spôsobom stavať rôzne postavičky, autá …

Avernum 2: Crystal Souls – 5,49 € namiesto 9,99 €

Avernum 2: Crystal Souls je indie fantasy RPG hra, ktorá sa odohráva v podzemnom svete plnom jaskýň a príšer. Hra ponúka viac ako 40 hodín hrania a viac ako 100 rôznych miesto a dungeonov na preskúmania.

RadioApp – A Simple Radio – zadarmo namiesto 2,29 €

Nalaďte si jednoducho vaše obľúbené rozhlasové stanice pomocou aplikácie RadioApp.

LightFilter Camera – zadarmo namiesto 2,29 €

LightFilter Camera je aplikácia na fotografovanie, natáčanie videí a fotografický editor s množstvom filtrov.

Waterlogue – 4,49 € namiesto 5,99 €

Aplikácia Waterlogue premení vaše fotografie na akvarelové maľby.

Depello – zadarmo namiesto 2,29 €

Aplikácia Depello je nástroj na úpravu fotografií, ktorý premení obrázky a fotografie na čierne a biele, ale zachová a zdôrazní farbu podľa vášho výberu, vďaka čomu môžete vytvoríť nádherné diela.

Speckle – zadarmo namiesto 1,09 €

Pomocou aplikáciue Speckle vytvoríte jednoducho krásne fotografie s “bokeh” efektom. Vyberiete si objekt, ktorý bude zaostrený a aplikácia rozostrý pozadie fotografie.

Strike Team Hydra – 2,29 € namiesto 9,99 €

V RPG hre Strike Team Hydra sa ocitneve v koži veliaceho dôstojníka v ďalekej budúcnosti. Zadávajte príkazy vojakom a pritom využite kryty, pokročilé zbrane a taktiku aby ste porazili nepriateľov.

Demon’s Rise – 2,29 € namiesto 8,99 €

Demon’s Rise je on-line taktická rpg hra, v ktorej v ktorej budete veliť skupine šiestich super hrdinov a vydáte sa po ceste naprieč podzemným mestom. Intenzívne súboje si vyždadujú správny výber miesta, krytia a hlavne kúzla.

Demon’s Rise 2- Lords of Chaos – 2,29 € namiesto 8,99 €

Demon’s Rise 2- Lords of Chaos je pokračovanie on-line taktickej RPG hre v brutálnom a nekompromisnom fantasy svete. Príbeh sa odohráva v hroznej vojne na studenom severe a vaša strana bojuje s nespočetnými nepriateľmi, obrovskými monštrami a mocnými čarodejníkmi. Víťazstvo bude vyžadovať taktické využitie terénu, morálky, formácií a mágie.

Space Story – zadarmo namiesto 5,49 €

Space Story je strategická hra, v ktorej sa ocitnete v úlohe kapitána vesmírnych lodí uprostred hviezdnej vojny. Bojujte, obchodujte kradnite aby ste prežili vo svete, ktorý je na pokraju zničenia.

Drylands – 1,09 € namiesto 3,49 €

Drylands je postapokaliptycká RPG hra, ktorá ponúka okrem hlavného príbehu aj množsvto vedlajších úloh.

Death Point – 3,49 € namiesto 5,49 €

Death Point je špionážna hra plná vzrušenia a emócii ktorá sa odohráva v postapokaliptickej budúcnosti, ktorá neodpúšťa chyby a nedáva žiadnu šancu prežiť slabým. Hra obsahuje 10 misií približne s 12 hodinovým gameplayom.

macOS

BioShock Remastered 10,99 € namiesto 22,99 €

Hra sa odohráva v alternatívnych 60. rokoch. BioShock Remastered zasadí hráča do Rapture, individualistickej utópie, ktorá sa behom okamihu stane nočnou morou. Aby ste prežili hromadné vraždenie znepokojených obyvateľov, ktorí sú v Rapture, musíte prepísať ich vlastný genetický kód a nájsť efektívne spôsoby ako skombinovať nadľudské schopnosti s devastujúcimi zbraňami. Príbeh nám prináša bližší pohľad na to, čo sa stane keď sa  veda, politika a ľudská povaha nepohodnú.

Farming Simulator 17 – 27,99 € namiesto 39,99 €

Zhostite sa úlohy moderného farmára v hre Farming Simulator 17. Počas svojej kariéry budete ovládať viac než stovku farmárskych vozidiel a strojov, verne vytvorených podľa vzorov tých najväčších značiek v obore (New Holland, Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Trelleborg atd.). Vďaka podmanivej hrateľnosti, veľkému otvorenému svetu a obrovskému vozovému parku, vrátane nových strojov, vás Farming Simulator pozve na palubu tej najväčšej farmárskej simulácie, aká kedy uvidela svetlo sveta.

Magic Photo Eraser – zadarmo namiesto 5,49 €  

Aplikácia Magic Photo Eraser odstráni z vašich fotografií nežiadúce objekty.

DiskKeeper Pro – zadarmo namiesto 17,99 €

DiskKeeper Pro vám pomôže odinštalovať a vymazať neptrebné veci z vášho Macu.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.