Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #45 týždeň

Prinášame vám už štyridsiate piate tohtoročné pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii pre Mac, iPad.

iOS

Boom Land – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

V tejto hre máte úlohu demolačného muža. Máte niekoľko druhov bômb na demoláciu rôznych budov vaším cieľom je ich zničiť čo najviac.

Picture Perfect – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Picture Perfect je fotografický editor, pomocou ktorého jednoducho vytvoríte krásne fotografie. Aplikácia obstála dobre aj v recenziách:

“Najlepší all in one editor fotografií” – 9to5toys.com
“Názov aplikácie hovorí za všetko. V okamihu premení vaše fotografie z priemeru na výnimočné” – AppAdvice.com

Planescape: Torment – 2,29€ (pôvodná cena 10,99€)

Planescape: Torment je RPG hra založená na pravidlách Dungeons & Dragons. Hra začíná v Sigilu, stredobode celých sfér. Hlavní hrdina sa prebudí v temných priestoroch márnice so stratou pamäte, ale ako neskôr zistí, je to len vedľajší efekt rituálu, pri ktorom sa stal nesmrteľným.

Space Marshals 2 – 2,29€ (pôvodná cena 5,99€)

Táto taktická akčná hra vás vás zavedie do sci-fi vesmírneho divokého západu, v ktorom budete bojovať proti kriminálnym živlom galaxie.

Hra podporuje aj Apple TV.

Flick Fishing – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Zahrajte sa na rybárov v hre Flick Fishing.

Hra je dosptupná aj pre Apple TV.

forma.8 GO – 3,39€ (pôvodná cena 5,99€)

Ako malá prieskumná sonda forma.8 ste uviazli na povrchu cudzej planéty. Čaká vás boj o prežitie v ktorom budete mať len len jednu úlohu: nájsť a zostaviť zdroj energie kým nebude neskoro.

Hra podporuje aj Apple TV.

Templar Battleforce Elite – 5,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Hra Templar Battleforce Elite je mix strategickej, tower defense a RPG hry. Vašou úlohou bude vytvoriť si vlastnú bojovú jednotku, na výber máte množstvo špecialistov, vylepšovať ich schopnosti a strategicky ich rozmiestniť v boji proti nepriateľom.

Reckless Getaway – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Reckless Getaway sa stanete lupičom a potom čo ste vykradli banku bude vašou úlohou zdrhnúť pred policajtmi. V bláznivej naháňačke sa snažíte uniknúť strážcom zákona a pritom úplne nezničiť vaše auto, inak ste skončili.

I Am The Hero – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

I Am The Hero je bojová hra v retro pixelovom kabáte. Hra rozpráva príbeh hrdinovi so slávnou, avšak tajomnou minulosťou.

Don’t Starve: Pocket Edition – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

V survival hre Don’t Starve sa chopíte vedca, Wilsona, s ktorým musíte len jediné – prežiť, a to čo najdlhšie. V hre sa plynule strieda denný cyklus, ktorému sa musíte samozrejme prispôsobovať. Cez deň zbierate suroviny, staviate ohrady, lovíte zver, no a cez noc si zase musíte dávať veľký pozor a zostať v bezpečí.

Don’t Starve: Shipwrecked – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

V survival hre Don’t Starve sa chopíte vedca, Wilsona, s ktorým musíte len jediné – prežiť, a to čo najdlhšie. Ocitnete sa na tropickom ostrove na ktorom musíte dávať aby vás nezabili nebezpečné šelmy.

iRecorder Pro Audio Recorder – 0,99€ (pôvodná cena 4,49€)

Aplikácia iRecorder Pro Audio Recorder je jednoduchý, avšak užitočný nahrávač zvukových poznámok, ktoré sa dajú jednoducho pomocou Wi-Fi prekopírovať do Macu alebo Windows PC.

macOS

Civilization: Beyond Earth – 21,99€ (pôvodná cena 42,99€)

Civilization: Beyond Earth, pokračovanie obľúbenej série Civilization, vás tentoraz pozve na výlet na iné planéty, na ktorých budete rozvíjať civilizáciu od základov a pasovať sa s miestnymi podmienkami a živočíchmi. Cieľom bude hlavne prežiť, ale popritom budete aj hľadať existenciu života na planeéach a prípadne skúšať prvé kontakty s nimi. Dôležitou úlohou bude aj obnovenie spojenia so Zemou a nakoniec návrat domov.

ReadKit – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

ReadKit je populárna RSS čítačka s podporou off-line režimu a služieb ako Feedly, Fever, Feedbin alebo Feed Wrangler.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.