Apple vyzdvihol recenzie na nový MacBook Air a Mac mini

Apple na svojich stránkach zdieľal recenzie na nový MacBook Air (2018) pred dnešným spustením predaja. 

Vo svojom tlačovom prehlásení Apple včera poobede zvýraznil recenzie z niektorých mediálnych stránok, ktoré mohli s týmto novým zariadením stráviť viac času. Apple zdieľal recenzie z médií ako je CNBCWIREDDaring FireballPC MagSix ColorsTom’s Guide a ďalšie. 

Daring Fireball napríklad nazvalo MacBook Air Macbookom, ktorý by si malo “kúpiť čo najviac ľudí”. Daily Express napísali, že “fanúšikovia tohto laptopu budú jeho novú aktualizáciu milovať, pretože posúva koncept sily a ultimátnej prenosnosti na úplne nový level”. Gear Patrol napísal, že MacBook Air je “perfektný počítač” pre kohokoľvek, kto chce robiť “normálne veci” ako napríklad prehliadať webu, odpovedať na emaily a sledovať filmy. Refinery 29 vyzdvihol 12 hodinovú výdrž batérie.

MacBook Air

Tom’s Guide napísal, že Mac mini je najlepšou voľbou pre tých, ktorí chcú kompaktný Mac stolný počítač na streamovanie médií alebo ponorenie sa do výpočtového sveta. ZDNet napísal, že nové verzia zariadenia je “vytvorená pre všetky typy užívateľov a nie len pre špecifický trh”.

Tak ako aj pri Mac mini, Six Colors napísal, že nová aktualizácia umožní počítaču pokryť širokú škálu potrieb, od základných serverových úkonov až po “high-end aplikácie, vyžadujúce vysoký výkonu procesoru”.

Mac mini

Tak ako aj s recenziami na predošlé nové produkty ako je iPad Pro, Apple zvýraznil iba pozitívne elementy z každej recenzie. Pre kohokoľvek, kto rozmýšľa nad kúpou jedného z týchto zariadení, by si mal vo vlastnom záujme prečítať detailnejšie recenzie, aby získal celkový obraz o pozitívach a negatívach daného zariadenia, o ktoré má záujem. Napríklad aj MacRumors je jeden zo serverov, ktorý ponúka detailnú recenziu Macu mini a MacBooku Air.

Predaj nových modelov MacBookov Air a Macov mini začína oficiálne dnes. Prvé predobjednávky nových zariadení majú svojim užívateľom prísť už dnes. Na Novom Zélande a v Austrálii už majú niektorí užívatelia svoje nové zariadenia v rukách.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť