Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #44 týždeň

Štyridsiate štvrté tohtoročné pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii pre Mac, iPad a iPhone prináša pre obidve platformy množstvo skvelých hier a programov…

iOS

PDF Office: Edit Text & Reader – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia PDF Office: Edit Text & Reader je PDF editor, prehliadač a skener v jednom balíku. PDF Office dokáže upravovať text v PDF dokumentoch, alebo prekonvertovať obrázky na editovateľný text. Ďalej umožňuje vyplňovať formuláre, pridávať vlastné poznámky alebo podpis, zvýrazniť text alebo kresliť priamo do PDF dokumentu.

Backup Contacts + Restore – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikácie Backup Contacts + Restore môžete jednoducho zálohovať a obnoviť všetky vaše kontakty.

SteamWorld Heist – 5,49 € (pôvodná cena 10,99€)

Hra SteamWorld Heist je ťahová akčná stratégia, v ktorej velíte parne – riadení pirátsku posádku v sérii epických taktických prestreliek.

Anthill – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre Anthill je vašou úlohou ovládať rôzne typy mravcov zo svojho mraveniska tak, aby ste dokázali odolať nepriateľským vlnám prichádzajúcich chrobákov, pričom sa snažíte nahrať čo najvyššie skóre. V hre existuje aj spojenie s prírodou vo forme pracujúcich mravcov, ktorí napríklad zháňajú potrebný materiál pre stavanie mraveniska. V hre sa vyskytujú aj špeciálne mravce vyzbrojené všakovakými zbraňami a bombami, ktoré bojujú priamo z prichádzajúcimi chrobákmi.

Epica 2 Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Podľa autorov aplikácie je Epica 2 Pro najobľúbenejšia aplikácia na fotenie na svete. Ponúka rôzne špeciálne efekty a scény, vďaka ktorým sa stanete kúzelníkom, paladínom, svalnatými mužmi alebo krásnymi králikmi …

The Minims – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

The Minims je point to klik adnventúra, ktorá sa odohráva v minimalistickom svete Minimsov. Vašou úlohou bude zbierať rôzne predmety, vyriešiť hádanky, príbeh opisuje vnútornú cestu človeka o jeho úlohe v spoločnosti a rodine.

Stellar Horizon – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Cestujte medzi hviezdami, objavujte planéty, nové druhy zvierat a staroveké monolity, postavte si vlastnú vesmírnu stanicu, stretnite sa s mimozemšťanmi, obchodujte a bojujte v nekonečnom procedurálne generovanom vesmíre. Stellar Horizon je hra o prieskume a prežití.

République – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

République je stealth adventúra, v ktorej nepriamo cez kamery a počítače ovládate mladú ženu Hope a pomáhate jej uniknúť pred totalitným režimom.

Incredible Box – zadarmo (pôvodná cena 2,99€)

Incredible Box je puzzle hra, v ktorej musíte premiestniť blok na správne miesto. Hra obsahuje viac ako 100 levelov.

Depello – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Depello je nástroj na úpravu fotografií, ktorý premení obrázky a fotografie na čierno – biele, ale zachová a zdôrazní farbu podľa vášho výberu, vďaka čomu môžete vytvoriť nádherné diela.

Return to Planet X – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Return to Planet X je FPS hra, v ktorej sa budete musieť prestrielať cez mimozemšťanov a ich základňu na vzdialenej planéte. Autori si pri vývoji hry brali inšpiráciu z legendárnych hier ako Doom alebo Half-Life.

OTTTD: Over The Top Tower Defense – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Over The Top Tower Defense je mix real time stratégie a tower defense hry. Vašou úlohou bude stavať a vylepšovať bojové veže a veliť a vylepšovať skupinu hrdinov a bojovať proti rôznym “bossom”.

Day R Premium – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Dokážeš prežiť vo svete zničenom po jadrovej vojne? Krajina je zamorená nebezpečným žiarením a všade okolo vás číha nebezpečenstvo. Vašou úlohou bude zachrániť svoju rodinu, avšak ani netušíte, či sú nažive.V RPG hre Day R odhalíte tajomstvo apokalypsy a preskúmate obrovské územie ZSSR v 80. rokoch.

Sunless Sea – 7,99€ (pôvodná cena 12,99)

Sunless Sea je hra o objavovaní, osamelosti smrti, zasadená do Victoriánského sveta gothického Londýna. Pokiaľ Vás nedostane gigantický krab, ľadovce či kŕdle netopierov, tak šialenstvo a kanibalizmus určite áno. Hra vyšla aj vo verzii pre PC a hernú konzolu PS4.

Braveland Wizard – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Braveland Wizard je “turn-based” strategická hra, v ktorej preskúmate stratený svet.

The Beggar’s Ride – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

V hre The Beggar’s Ride počas putovania cudzou krásnou krajinou odhalíte skryté tajomstvá, ktoré sú ukryté v maske.

macOS

Waking Mars – 2,29€ (pôvodná cena 12,99€)

V roku 2097 je na Marse objavený život. Avšak vaša misia prvého kontaktu sa nevydarí podľa očakávania a ocitnete sa uväznený v jaskyni. Preskúmajte cudzí ekosystém, prežite a určíte osud celej planéty.

Tomb Raider: Anniversary – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

V hre budete nasledovať osud Lary Croft, ktorá je najatá silným syndikátom, aby pre neho získala artefakt známy ako Scion. Lara však vezme situáciu do svojich vlastných rúk, čo ju dovedie až k rozlúšteniu záhady stojacej za tajomným artefaktom. Dostanete možnosť pozrieť sa do krajín ako Peru, Grécko, Egypt a ďalšie. Nájdete v nich hádanky, budete používať doplnky a využívať i rozšírené Larine akrobatických schopností. Avšak musíte si dávať aj pozor, lebo budú na vás čakať rôzny nepriatelia, vrátane krokodílov, vlkov, medveďov a chýbať nebude ani T-Rex.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.