Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #41 týždeň

Prinášame Vám štyridsiate prvé tohtoročné pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii pre Mac, iPad a iPhone.

Infinity Dungeon! VIP – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Infinity Dungeon! VIP je RPG hra s množstvom kúzel a špeciálnymi útokmi.

Dungeon Defense – The Invasion of Heroes – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Dungeon Defense – The Invasion of Heroes je hra určená pre fanúšikov stratégii. Rovnako ako pri iných Tower Defense hrách, aj tu musíte strategicky rozmiestniť obranné prvky tak, aby ste zabránili prestupu nepriateľov resp príšer cez vaše územie.

Astra – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Astra je indie hra s množstvom ocenenín napríklad: App Store Editors’ Choice, Best of 2015 and Greatest Indie Games. Príbeh sa točí okolo bohyne Hemery, bohyne denného svetla. Pomôž jej poraziť temnotu a objav zázratky a tajomstvá jedinečného vesmíru Astra.

SteamWorld Heist – 5,49 € (pôvodná cena 10,99€)

Hra SteamWorld Heist je ťahová akčná stratégia, v ktorej velíte parne – riadení pirátsku posádku v sérii epických taktických prestreliek.

Anthill – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre Anthill je vašou úlohou ovládať rôzne typy mravcov zo svojho mraveniska tak, aby ste dokázali odolať nepriateľským vlnám prichádzajúcich chrobákov, pričom sa snažíte nahrať čo najvyššie skóre. V hre existuje aj spojenie s prírodou vo forme pracujúcich mravcov, ktorí napríklad zháňajú potrebný materiál pre stavanie mraveniska. V hre sa vyskytujú aj špeciálne mravce vyzbrojené všakovakými zbraňami a bombami, ktoré bojujú priamo z prichádzajúcimi chrobákmi.

Truck Simulator PRO Europe – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Európou od severu na juh a od východu na západ. Kdekoľvek je potrebné v Európe dopraviť tovar, nie je to pre vás žiadny problém. Hra Truck Simulator PRO Europe ponúka 18 európskych miest, 10 štátov a nekonečné cesty a diaľnice.

Mystery of Blackthorn Castle – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Mystery of Blackthorn Castle je “point to click” dobrodružná hra v ktorej bude vašou úlohou nájsť stratený poklad.

Icewind Dale – 2,29€ (pôvodná cena 12,99€)

Icewind Dale je ďalšou klasickou RPG hrou v tomto týždni, ktorá pôvodne vyšla pre počítače. Príbeh sa odohráva v tajomnej severskej krajine Mečového pobrežia, ktorá volá o pomoc. Zlo, ktoré ovláda zmrznuté horniny je tak tajomné a príšerné. Miestny obyvatelia zatiaľ ani netušia čo ich všetko čaká. A ani nevedia, že ich jedinou záchranou ste práve vy. Skupina šiestich dobrovoľníkov, ktorý sa ocitnú na začiatku príbehu.

8-Bit Farm – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

V manažmentovej hre 8-Bit Farm bude vašou úlohou vybudovať najväčšiu farmu v okolí.

Construction Simulator PRO – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre Construction Simulator PRO budete mať príležitosť ovládať bager alebo žeriav a vybudovať najväčšiu stavebnú firmu v širokom okolí. Najskôr začnete s menšími zákazkami pre mesto, ale postupne za zarobené peniaze kúpite pozemky a začnete stavať mrakodrapy.

Angel Sword: 3D RPG – 5,49€ (pôvodná cena 7,99€)

Ako už názov prezrádza, Angel Sword je RPG hra v 3D otvorenom svete, ktorý môžete celý preskúmať. Hra navyše ponúka reálne 24 hodinové striedanie dňa a noci, kampaň pre jedného hráča ale i multiplayer, možnosti prispôsobenia postavy…

macOS

LEGO Marvel’s Avengers – 16,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Hra LEGO Marvel Avengers nadväzuje na filmový hit Avengers: Age of Ultron a objavia sa v ňom najväčší hrdinovia sveta, vrátane Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuveriteľného Hulka, Black Widow a Hawkeyea, s ktorými budete čeliť desivému nebezpečenstvu, v stávke je osud celej planéty. Ako je pri LEGO hrách dobrým zvykom, filmové bitky si môžete užiť na vlastnej koži vo vtipnom spracovaní.

Homeworld Remastered Collection – 16,99€ (pôvodná cena 37,99€)

Hra Homeworld prináša nový herný zážitok vďaka svojej unikátnej kombinácií vesmírnych súbojov a realtimovej stratégie v kompletne trojrozmernom prostredí. Hra ponúka viac ako 30 misií teraz vo vylepšenej grafike.

SimCity: Complete Edition 21,99€ (pôvodná cena 32,99€)

SimCity je budovateľskou stratégiou, kde každá voľba prinesie efekt v podobe zmeny charakteru mesta, stavu celého regiónu, a dokonca ovplyvní i ostatných. Máte možnosť budovať vizuálne a funkčné originálne mestá s atmosférou podľa ich vlastných rozhodnutí. Simulácia mesta prebieha vo všetkých viditeľných aspektoch – Simíci v každom budú meste získavať prácu a zase o ňu prichádzať, kupovať domy, prosperovať, alebo mesto ekonomicky zaťažia.

Complete edition obsahuje nasledujúce DLC:

• SimCity: Cities of Tomorrow
• Amusement Park
• Airship Set
• Heroes and Villains Set
• French, British and German City sets

Caffeinated – Anti Sleep App – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Caffeinated je užitočná utilita, ktorá zabráni vášmu Macu prejsť do režimu spánku po zatvorení displeja. Aplikácia má aj niekoľko užitočných funkcií, môžete si nastaviť časovanie, automaticky s vypne, keď batéria klesne pod určitú úroveň, môžete ju vypnúť/zapnúť jediným kliknutím v Menu bare a podporuje aj najnovší OS Mojave.

komentáre
  1. Chci jen doplnit, že Caffeinate NEzabrání přechodu do režimu spánku při zavření displeje (víka notebooku). Autor doslova píše

    The anti-sleep function will not work when you close your MacBook lid.

    Takovou funkcionalitu má např. InsomniaX, což je ovšem hodně starý program. Tip na něco novějšího uvítám.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?