Apple si v Číne registroval nové zariadenie, zrejme ide o iPad a Apple Pencil

O nových iPadoch počujeme, ako je rok dlhý. O to viac nás prekvapilo, že Apple svoje nové tablety nepredstavil na žiadnom z tohtoročných eventov, preto sa naskytá možnosť, že zariadenia budú ohlásené v priebehu tohto alebo budúceho mesiaca.

Najnovšie sa o rozruch vo svete iPadov postarala webová stránka MySmartPrice, ktorá na stránke čínskeho Ministerstva priemyselných a informačných technológií (MIIT) objavila zmienky o troch zariadeniach, ktoré Apple ešte nepredstavil. Presnejšie sa jedná o označenia A1876, A1980 a A1993.

Za zmienku stojí, že dve z týchto modelových čísel sa objavili už skôr na webe Eurázijskej ekonomickej komisie (EEC). Iba krátko pred WWDC sa v jej databáze objavila slušná zbierka modelových označení pre prístroje, ktoré boli určené na predaj v Arménsku, Bielorusku, Kazachstane, Kirgizsku a Rusku. Medzi modelmi sa nachádzala aj dvojica vyššie spomenutých, A1876 a 1980.

V novom úniku sa tiež objavuje označenie A2051, o ktorom sa uvádza len, že ide o Bluetooth zariadenie. Nie je celkom jasné, o aké zariadenie by sa malo jednať, no podľa zdrojov blízkych serveru 9to5mac má Apple ohlásiť novú generáciu Apple Pencil s Bluetooth pripojením a novým systémom párovania po vzore slúchadiel AirPods.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.