Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #40 týždeň

Štyridsiaty týždeň prináša štyridsiate tohtoročné pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a počítače Mac…

iOS

Draw Rider Plus – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Podľa vývojárov je Draw Rider Plus jeden z najlepších arkádových pretekov pre iOS. Vašou úlohou, ako vo väčšine podobných hier, je sa čo najrýchlejšie dostať do cieľa a získať zlaté medaily. Postupne odomknete nové úrovne a postavy. Hra navyše obsahuje editor tratí a vďaka početnej komunite pribúda týždenne vyše 500 tratí a pretekov.

PhotoJus Grunge FX Pro – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

PhotoJus Grunge FX Pro je fotografický editor s množstvom efektov. Podľa tvorcov aplikácie, boli všetky fotografické efekty navrhnuté spoločne s profesionálnymi fotografmi a umelcami.

GymGoal – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

GymGoal je váš osobný fitness tréner vo vrecku, pomáha naplánovať tréning, pomôže vám dosiahnuť zvolené ciele a poskytne vám užitočné rady. Aplikácia ponúka viac ako 390 cvikov s podrobnou inštruktážou a animáciami.

Filterious Photo Filters – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Filterious Photo Filters fotografický editor, ktorý ponúka 15 rôznych filtrov…

TextEdit+ – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

TextEdit + je elegantný a rýchly textový editor pre váš iPad a iPhone. Je kompatibilný s textovými editormi, ktoré sú súčasťou operačných systémov, macOS (TextEdit) a MS Windows (WordPad). Aplikácia podporuje aj formát RTF.

Office Story – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Hra, v ktorej sa budete snažiť vytvoriť z malého garážového start-upu veľkú spoločnosť.

Translate 2 for Safari – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Translate 2 for Safari je plugin do internetového prehliadača Safari, ktorý má za úlohu preložiť stránky.

Home Design 3D Outdoor Garden – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia Home Design 3D Outdoor Garden vám pomôže s návrhom záhrady. Aplikácia podporuje aj rozšírenú realitu (AR).

Surfing Game – World Surf Tour – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Ako už názov prezrádza Surfing Game je hra o surfovaní…

Avadon 3: The Warborn HD – 5,49€ (pôvodná cena 13,99€)

Avadon 3: Warborn je old school RPG hra, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače. V hre sa ocitnete v koži bojovníka a špióna, sudcu a popravcu a budete bojovať proti nepriateľom, ktorí vtrhli do vašej vlasti. Barbarovia a monštrá ničia váš domov a vy ste jediný, kto ich môže zastaviť.

OXENFREE – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

V hre Oxenfree budete hrať za teenagera, ktorý privedie svojho nevlastného brata do párty na starom ostrove, na ktorom nechtiac otvorí portál do strašidelnej minulosti ostrova.

Speckle – Lens bokeh – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikácie Speckle vytvoríte jednoducho krásne fotografie s “bokeh” efektom. Vyberiete si objekt, ktorý bude zaostrený a aplikácia rozostrí pozadie fotografie.

Color Query Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Color Query Pro vám pomôže namiešať alebo zistiť farebné modely z fotografií. Podporované sú všetky základné modely ako: RGB, CMYK, HSB, a HEX.

Star Wars: Knights of the Old Republic – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Prežite príbeh, ktorý sa odohráva v zlatom veku Republiky – viac než 4.000 rokov pred dejom prvej epizódy Star Wars. Počet rytierov radu Jedi a Sith sa počíta na tisícky. Zatiaľ sa galaxia vzpamätáva z ozbrojeného konfliktu s temnými pánmi, hrozí jej nové nebezpečenstvo vo forme vojny medzi Jedii a Sithmy.

Jade Empire: Special Edition – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Hra, ktorá pôvodne vyšla na Xbox a neskôr aj pre PC.

V Jade Empire: Special Edition preberete úlohu bojovníka, ktorý sa vydáva na dlhú cestu za elimináciou veľkého nebezpečenstva. Behom svojej cesty sa pozriete do zaujímavých miest od zeme duchov až po nádherné záhrady hlavného mesta celej ríše. Po ceste samozrejme narazíte na radu ľudských i neľudských nepriateľov. A práve v tej chvíli sa k slovu dostáva unikátny bojový systém založený na skúsenostiach a vedomostiach každej postavy. S postupom hry sa totiž budete v svojom bojovom umení zlepšovať a časom sa vám tak sprístupnia nové účinnejšie údery.

Street Dunk 3×3 Basketball – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Nezvyčajný street basketbal.

Planescape: Torment – 2,29€ (pôvodná cena 10,99€)

Planescape: Torment je RPG hra založená na pravidlách Dungeons & Dragons. Hra začíná v Sigilu, stredobode celých sfér. Hlavní hrdina se prebudí v temných priestoroch márnice so stratou pamäte, ale ako neskôr zistí, je to len vedľajší efekt rituálu, pri ktorom sa stal nesmrteľným.

Evoland 2 – 4,49€ (pôvodná cena 7,99€)

Evoland 2 je nástupcom pôvodného Evoland s vylepšenou grafikou, kde budete cestovať časom, s jednoduchou hrateľnosťou, ktorá sa bude postupne vyvíjať, ako sa budete pohybovať v príbehu. Hra sa bude postupne meniť z “pixelovej” grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie Evoland 2 je oveľa väčšia hra a v srdci klasické RPG, s komplexným scenárom založeným na cestovaní v čase. Môžete očakávať desiatky postáv s vlastným prostredím a ambíciami a diametrálne odlišnými hernými štýlmi, ktoré sú spojené s príbehom a akciou hráča. Evoland 2 je plný humoru a odkazov na klasické hry, ako napríklad Mario, Street Fighter a Bomberman a ďalšie legendy rôznych žánrov.

Evoland 2 vyšla aj vo verzii pre PC a podporuje aj Apple TV.

Braveland – 0,99€ (pôvodná cena 3,39€)

Braveland je ťahová stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre PC. Herný systém sa nesie v duchu ťahových stratégií. K dispozícii budete mať sedem jednotiek. Každá z nich je ohodnotená hviezdami. Limit 15-tich hviezd pre svoju armádu, vás donúti v neskorších fázach hry mierne taktizovať a dobre si rozmyslieť, koho v boji budete potrebovať najviac. Okrem samotných vojakov môžete vylepšovať vlastnosti svojho hrdinu, a to nielen získavaním levelov za súboje, ale aj brnením, prilbou, zbraňou a opaskom, ktoré nakúpite za našetrené peniaze. Do tretice váš výkon ovplyvnia aj samotné vlastnosti vášho hrdinu: sila, obrana, odolnosť voči kúzlam a energia. Tie zvyšujete každým levelom a aj vďaka svätyniam, ku ktorým sa dostanete po porazení nepriateľov.

macOS

MagicCollage – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

MagicCollage je úžasný nástroj, ktorý vám pomôže vytvoriť úžasné koláže.

Photo Plus – Image Editor – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia Photo Plus je ďalší z radu fotografických editorov, ktorý ponúka množstvo rôznych efektov a možností nastavenia jasu, kontrastu, gamy …

Civilization VI – 26,99€ (pôvodná cena 59,99€)

V strategickej hre Civilization VI sa opäť sa postavíte proti najslávnejším vodcom ľudskej histórie pri stavbe svojej mocnej ríše. Šiesty diel sľubuje byť tým najkrásnejším a najkomplexnejším dielom v histórii.

Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY – 12,99€ (pôvodná cena 24,99€)

Middle-Earth: Shadow of Mordor je akčná hra z pohľadu tretej osoby, ktorá Vás zavedie rovno do sveta svetoznámeho Pána prsteňov. Malo by ísť o akúsi spojnicu medzi trilógiou The Lord of the Rings a príbehom The Hobbit. Všetko začína v noci Souronovho návratu do Mordoru, kedy jeho kapitáni brutálne popravia hraničiarov od Černej brány. Je tak zrejmé, že zlo je späť. Stanete sa Talionom, hraničiarom, ktorý v dôsledku návratu Temného pána prišiel o svoju rodinu a všetko, čo mu bolo drahé. Budete hraničiarom, ktorého oživil Duch pomsty. V priebehu svojej cesty za pomstou potom budete odkrývať tajemstvo tohto Ducha a objavovať pôvod známych prsteňov.

GOTY edícia ponúka dosiaľ všetky vydané rozšírenia k hre.

PhotoScissors 5 – 1,09€ (pôvodná cena 24,99€)

PhotoScissors 5 je nástroj na odstránenie pozadia z vašich fotografií.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?