Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #38 týždeň

Aj v poradí už tridsiaty ôsmy tohtoročný týždeň sme pre vás pripravili zoznam dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a počítače Mac. Pre operačný systém iOS je v zľave množstvo hier od populárneho štúdia Team17,  ktoré stojí za hernou sériou Worms. Pre Macy je v akciovej cene legendárna stratégia Command & Conquer: Generals, alebo závodná hra Grid Autosport.

iOS

The Tiny Bang Story – 0,49€ (pôvodná cena 2,29€)

Život na malej planéte bol pokojný a bezstarostný, až kým nenastala veľká katastrofa – malá planéta bola zasiahnutá meteorom! Svet sa rozpadol a teraz jeho budúcnosť závisí len od vás! Použite vašu predstavivosť a kreativitu s cieľom obnoviť planétu. V hre The Tiny Bang Story budete musieť opraviť rôzne stroje a mechanizmy, ale aj riešiť rôzne hádanky.

Little Luca – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Hviezdy z oblohy náhle spadli na Zem. Sú všade po celom svete, v hlbokých oceánoch, na vysokých kopcoch. Vašou úlohou v hre Little Luca bude ich vrátiť späť, kam patria.

Returner Zhero – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Returner Zhero je vesmírna logická hra. Vašou úlohou bude vyriešiť mimozemské hádanky v nádhernom sci-fi vesmíre.

Bring me Cakes – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Bring me Cakes je logická hra, inšpirovaná známou rozprávkou – Červená čiapočka. Vašou úlohou bude doniesť babičke sladké koláče…

Crazy Run – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Vyhnite sa všetkým blokom a zabehnite svoje osobné maximum. V hre Crazy Run si precvičíte svoje reakcie.

Pocket Anatomy – 1,09€ (pôvodná cena 9,99€)

Pocket Anatomy je atlas ľudského tela s viac ako 1000 rôznymi štruktúrami ako žily, orgány, tepny…

The Minims – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

The Minims je point to klik adnventúra, ktorá sa odohráva v minimalistickom svete Minimsov. Vašou úlohou bude zbierať rôzne predmenty, vyriešiť hádanky, príbeh opisuje vnútornú cestu človeka o jeho úlohe v spoločnosti a rodine.

Bus Simulator PRO 2017 – 1,09€ (pôvodná cena 5,49)

Vylepšite svoje vodičské schopnosti počas jazdenia po amerických mestách a cestách v tomto autobusovom simulátore – Bus Simulator PRO 2017. Vytvorite si svoje vlastné dopravné impérium s novými autobusmi a novými linkami. Vašou úlohou bude vyhnúť sa dopravným zápcham, nedostať pokuty za prekročenie rýchlosti a sledovať GPS aby ste dopravili vašich pasažierov načas na správne miesto. Za prepravu pasažierov budete zarábať peniaze, ktoré môžete použiť na odomknutie nových autobusov a liniek.

Osmos – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

“Osmos dostala ocenenie Hra roku a vstúpila do siene slávy v App Store!”

Ste malý organizmus, ktorý ak chce prežiť, musí absorbovať menšie organizmy. Ale treba dávať pozor na väčších predátorov!

Penarium – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Kto by chcel zaspomínať na staré časy a zahrať si poriadnu 2D arkádu, tak môže vyskúšať práve Penarium. Táto hra je založená na osvedčených princípoch zábavy, kedy ovládate postavičku menom Willy, ktorá musí behať, skákať a vyhýbať sa všemožným smrtiacim nástrahám. Príbeh hry je zasadený do zlovestnej cirkusové arény, kde ste pre pobavenie obecenstva nútení vyhýbať sa všetkým útokom a nástrahám.

The Escapists – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre The Escapists preberiete úlohu väzňa a dostanete jedinú úlohu – utiecť z väzenia. K tomu vám poslúžia krádeže každodenných predmetov, štúdium v miestnej knižnici, naberanie svalovej hmoty v posilňovni či vytváranie spojenectiev s ostatnými väzňami. Zároveň budete musieť každý deň dodržiavať prísny väzenský harmonogram, pripraviť sa na kontroly cely a prelstiť stráže.

Sheltered – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

V hre Sheltered si vyskúšate, aké by to bolo žiť v kryte so svojou rodinou v postapokalyptickej svete. Miliardy ľudí zomreli v nukleárnom holokauste a vy musíte dať dohromady čo najväčšie množstvo zásob. Hra začína cestou do protiatomového krytu, ktorý sa stane vaším domovom. V podzemnom kryte následne budete bojovať s radiáciou aj mentálnym vyčerpaním. Občas budete musieť vyjsť z krytu von a doplniť zásoby.

Worms

Vysoko návyková a poburujúca séria Wormsov sa ocitla v zľave tento týždeň. Vyskúšajte bláznivú akčno – strategickú hru pre celú rodinu.

Worms – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Worms 2: Armageddon – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Worms 3 – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Worms 4 – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Avadon 2 – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Avadon 2 je old school RPG hra, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače. V hre sa ocitnete v koži bojovníka a špióna, sudcu a popravcu a budete bojovať proti nepriateľom, ktorí vtrhli do vašej vlasti. Barbarovia a monštrá ničia váš domov a vy ste jediný, kto ich môže zastaviť.

Crashlands – 4,49€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre sa ocitneš v roli vesmírneho kuriéra, ktorý stroskotal na planéte. Tu na teba čaká množstvo nepriateľov a príšer, ktoré ti budú stáť v ceste, no tvoja úloha je jasná – dostať sa z planéty a za každú cenu doručiť balík. Aby si ale porazili nepriateľské bytosti na planéte, budeš si musieť postaviť prístrešok, zbierať zbrane a ďalšie predmety, ktoré ti na tvojej ceste pomôžu.

Tank Super Wars – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Tanková vojna, v ktorej máte len jednu úlohu a to zničiť nepriateľa a jeho základňu. Avšak musíte si dávať pozor aj na zadné vrátka, pokiaľ nepriateľ zničí vašu základňu je koniec. Hra Tank Super Wars obsahuje 250 máp a ako vám to bude málo, tak k dispozícii je aj editor máp.

Baldur’s Gate II: EE – 2,29 € (pôvodná cena 12,99 €)

V impozantnom pokračovaní Baldur’s Gate, jednej z najlepších RPG sa v Baldur’s Gate II: EE ponoríte do sveta intríg, dobrodružstiev a zúrivého boja. Vaša schopnosť rozoznať rozdiely medzi dobrom a zlom – s výdatnou pomocou kúzel a ocele – rozhoduje o vašom osude.

Game Dev Story – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

V tejto jedinečnej hre budete riadiť vlastné herné štúdio a vašou úlohou je vytvoriť hru s multi – miliónovými predajmi.

Photolight – Pro Photo Editor – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Photolight – Pro Photo Editor ako už názov prezrádza ide o fotografický editor, vďaka ktorému nezabudnete, pri akej príležitosti bola fotografia vytvorená.

macOS

Worms Revolution – Deluxe Edition – 7,99€ (pôvodná cena 16,99€)

V tejto ťahovej stratégii je kľúčom k úspechu správnej navolení červíkov do svojho tímu a využívanie ich rozdielnych zručností. Nepreberné množstvo zbraní umožňuje citlivo voliť spôsob likvidácie nepriateľského červa. Použitie bazuky v momente, kedy sami stojíte v blízkosti míny, sa neodporúča. Perfektné grafické spracovanie a fyzikálne efekty dodávajú hre správnu šťavu. Deluxe edícia obsahuje navyše:
DLC Funfair
Editor úrovní, ktorý zaistí nikdy nekončiaci zábavu v nových mapách

GRID Autosport – 19,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Hra GRID: Autosport ponúka najnabušenejší obsah z celej série GRID. Hra poskytne naozaj autentický motoristický zážitok a ponúkne strhujúce preteky od testovacích prototypov vozov až po modifikované autá. To všetko na 22 rôznych lokalitách sveta a na viac ako 100 tratiach. Novinkou bude päť typov pretekov, ako napríklad Dlhé nočné preteky a ďalšie výzvy testujúce vaše schopnosti. V kariére sa postavíte do úlohy profesionálneho pilota, ktorý so svojim spolujazdcom zháňa sponzorov a poráža svojich súperov.

Command & Conquer: Generals Deluxe Edition – 5,49€ (pôvodná cena 10,99 €)

Command & Conquer Generals je populárna real time stratégia, ktorá vás zavedie do sveta moderných vojnových konfliktov. Vyberte si generála, s ktorým budete kontrolovať ohromné armády po celom svete. Budete veliť jednej z troch unikátnych strán, každá má svoju výzbroj pre boj na zemi i vo vzduchu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?