Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #33 týždeň

Tridsiaty tretí týždeň dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac prináša pre operačný systém iOS množstvo skvelých hier. Pre macOS sú v akciovej cene hry Dirt Rally a Civilization: Beyond Earth a zadarmo softvér na čistenie Macu a editor fotografií.

iOS

Space Story – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Space Story je strategická hra, v ktorej sa ocitnete v úlohe kapitána vesmírnych lodí uprostred hviezdnej vojny. Bojujte, obchodujte kradnite aby ste prežili vo svete, ktorý je na pokraju zničenia.

Bloons Supermonkey 2 – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Nekonečná armáda farebných balónov rôznych vzorov sa rúti na mesto Monkey Town a vašou úlohou ich bude zastaviť. Použite na ne niektorú z desiatky možných zbraní alebo super schopností. Hra Bloons Supermonkey 2 obsahuje viac ako 100 úrovní, 90 rôznych zbraní a 40 super schopností.

Merge Videos – Compilation – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Merge Videos – Compilation je jednoduchá aplikácia, ktorá vám umožní spojiť niekoľko videí do jedného.

Resize 2x – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Autor aplikácie Resize 2x sľubuje, že priamo vo vašom iOS zariadení môžete až dvojnásobne zväčšiť rozlíšenie fotografií bez straty kvality (žiadna pixelizácia, rozmazanie alebo šum).

Skee-Ball Plus – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Skee-Ball Plus je akčná hra s bowlingovou dráhou.

Little Luca – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Hviezdy z oblohy náhle spadli na Zem. Sú všade po celom svete, v hlbokých oceánoch, na vysokých kopcoch. Vašou úlohou v hre Little Luca bude ich vrátiť späť, kam patria.

TextEdit+ – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

TextEdit + je elegantný a rýchly textový editor pre váš iPad a iPhone. Je kompatibilný s textovými editormi, ktoré sú súčasťou operačných systémov – macOS (TextEdit) a MS Windows (WordPad).

New Pixels – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Máte radi pixelovú grafiku? Pomocou aplikácie New Pixels môžete jednoducho vytvárať úžasné obrázky a zdieľať ich s priateľmi alebo ich nahrať do cloudovej galérie.

The Minims – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

The Minims je point to klik adventúra, ktorá sa odohráva v minimalistickom svete Minimsov. Vašou úlohou bude zbierať rôzne predmety, vyriešiť hádanky. Príbeh opisuje vnútornú cestu človeka o jeho úlohe v spoločnosti a rodine.

Farming PRO 2016 – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Staň sa poľnohospodárom a vybuduje najväčšiu farmu v hre Farming PRO 2016. Zbierajte úrodu, chovajte zvieratá a potom ich predajte na trhu za čo najväčšiu cenu. Za zarobené peniaze si môžete kúpiť nové polia alebo rozšíriť vašu zbierku poľnohospodárskych strojov.

Game Studio Tycoon 3 – 2,29€ (pôvodná cena 5,59€)

V hre Game Studio Tycoon 3 môžete zistiť, aký je to pocit byť vývojárom hier. Na začiatku obdržíte menší finančný obnos a jednoduché štúdio, v ktorom môžete zamestnať jedného vývojára. Váš zamestnanec môže pracovať na troch projektoch súčasne. V každom projekte musíte nastaviť základné veci, ako sú názov hry, typ hry, žáner, platforma, dôležitosť rôznych elementov alebo deadline. Keď je vaša hra hotová, vy ju už len vydáte a sledujete recenzie a príjem. Ako to už ale býva s vývojom hier, aj tu budú vaše prvé pokusy skôr neúspešné ako úspešné.

Fortress: Destroyer – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Vybudujte najväčšiu a najsilnejšiu bojovú flotilu akú si viete predstaviť a postavte sa proti tyranskému námorníctvu Blackwater. Na výber máte tri triedy lodí (spolu 15 rôznych typov), viac ako 100 rôznych zbraní a 40 modulov, ktorými ich môžete vybaviť.

Jade Empire: Special Edition – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

V hre Jade Empire: Special Edition preberáte úlohu bojovníka/bojovníčky, ktorý/á sa vydáva na dlhú cestu za elimináciou veľkého nebezpečenstva. Behom svojej cesty sa pozriete do zaujímavých miest, od Zeme kvíkajúcich duchov až po nádherné záhrady hlavného mesta celej ríše. Po ceste samozrejme narazíte na radu ľudských i neľudských nepriateľov. A práve v tej chvíli sa k slovu dostáva unikátny bojový systém založený na skúsenostiach a vedomostiach každej postavy. S postupom hry sa totiž budete v svojom bojovom umení zlepšovať a časom sa vám tak sprístupnia nové účinnejšie údery.
Táto hra vyšla aj vo verzii pre hernú konzolu Xbox a PC.

Star Wars: Knights of the Old Republic – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

V hre Star Wars: Knights of the Old Republic prežijete príbeh, ktorý sa odohráva v zlatom veku Republiky – viac než 4.000 rokov pred dejom prvej epizódy Star Wars. Počet rytierov radu Jedi a Sith sa počíta na tisícky. Zatiaľ sa galaxia vzpamätáva z ozbrojeného konfliktu s temnými pánmi, hrozí jej nové nebezpečenstvo vo forme vojny medzi Jedii a Sithmy.

Space Invaders – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Space Invaders, hit herných automatov, ktorý si získal mnoho fanúšikov. Vašou úlohou budete brániť Zem pred útokom mimozemšťanov. Tí sa k vám pomaly približujú a vy tak máte len chvíľu nato, aby ste ich zastavili a aby ste im zabránili zničiť všetky príbytky. Dávajte si pozor najmä na ich strely, ktoré vás nesmú zasiahnuť…

Goat Simulator GoatZ – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Šialenosti pokračujú, tentokrát v hre Goat Simulator GoatZ budú na vás čakať zombíci, nová mapa a výroba predmetov.

Goat Simulator Waste of Space – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Goat Simulator: Waste of Space je akousi paródiou Star Wars a ďalšie sci-fi filmy a hry. Obsahuje detailne spracovanú vesmírnu kolóniu, planéty, ktoré sa dajú navštíviť… ak budete mať trpezlivosť k nim letieť, takže vám asi bude stačiť tá najbližšia. Hráči sa dočkajú doteraz najväčšej mapy v histórii simulátora kozy a môžu lietať a bojovať v otvorenom vesmíre a zažijú aj trochu rohatej romantiky.

Goat Simulator MMO Simulator – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Šialený simulátor kozy vás tentokrát zavedie do masívnej multiplayerovej online akcie, avšak od začiatku je jasné, že to nebude typická MMO. Začína to už výberom postavy – od kúzelníka až po mikrovlnku…

macOS

DiskKeeper Pro – zadarmo (pôvodná cena 10,99€)

DiskKeeper Pro vám pomôže odinštalovať a vymazať nepotrebné veci z vášho Macu.

Image Enhance Pro – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Aplikácia Image Enhance Pro je nástroj na vytváranie HDR fotografií.

Civilization: Beyond Earth – 21,99€ (pôvodná cena 42,99€)

Civilization: Beyond Earth, pokračovanie obľúbenej série Civilization, vás tentoraz pozve na výlet na iné planéty, na ktorých budete rozvíjať civilizáciu od základov a pasovať sa s miestnymi podmienkami a živočíchmi. Cieľom bude hlavne prežiť, ale popritom budete aj hľadať existenciu života na planétach a prípadne skúšať prvé kontakty s nimi. Dôležitou úlohou bude aj obnovenie spojenia so Zemou a nakoniec návrat domov.

Dirt Rally – 17,99€ (pôvodná cena 39,99€)

Hra DiRT Rally zachytáva podstatu toho, čo robí rally šport tak unikátnym. Ten pocit, kedy sa snažíte udržať svoje emócie pod kontrolou, zatiaľ čo sa rútite úzkou zvlnenou cestou a v šialenej rýchlosti sa snažíte zo svojho auta vyžmýkať ten najlepší čas. Každá chyba vás môže stáť nielen život, ale hlavne cenné sekundy na časomiere!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.