Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #32 týždeň

Tridsiaty druhý týždeň dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac prináša pre operačný systém iOS niekoľko skvelých hier a editorov fotografií. Pre macOS je v akciovej cene populárny editor Adobe Photoshop Elements.

iOS

PopArt Camera FX – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Pomocou aplikácie PopArt Camera FX vytvoríte z vašich fotografií umelecké diela v štýle pop-art, podobne ako Andy Warhol.

Braveland – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Braveland je ťahová stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre PC. Herný systém sa nesie v duchu ťahových stratégií. K dispozícii budete mať sedem jednotiek. Každá z nich je ohodnotená hviezdami. Limit 15-tich hviezd pre svoju armádu, vás donúti v neskorších fázach hry mierne taktizovať a dobre si rozmyslieť, koho v boji budete potrebovať najviac. Okrem samotných vojakov môžete vylepšovať vlastnosti svojho hrdinu, a to nielen získavaním levelov za súboje, ale aj brnením, prilbou, zbraňou a opaskom, ktoré nakúpite za našetrené peniaze. Do tretice váš výkon ovplyvnia aj samotné vlastnosti vášho hrdinu: sila, obrana, odolnosť voči kúzlam a energia. Tie zvyšujete každým levelom a aj vďaka svätyniam, ku ktorým sa dostanete po porazení nepriateľov.

iMerger – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikácie iMerger môžete vložiť do vašich videí rôzne šablóny.

Scan My Document – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Scan My Document premení váš iPhone na prenosný skener. Aplikácia má niekoľko užitočných funkcií, ako napríklad sama dokáže rozoznať dokument, ponúka vstavaný editor alebo možnosť zdielať dokumenty na populárne cloudové služby.

Fractal Space – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Fractal Space je unikátna hra, v ktorej sa kompinujú žánre ako fps adventúta a logická hra. Vašou úlohou bude vyriešiť tajomstvo vesmírnej stanice a dostať sa z nej von živý.

HoloCam – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia HoloCam vám uožní pomocou rozšírenej reality umiestniť do vašich fotografií alebo videí rôzne animované objekty a text.

The Bonfire: Forsaken Lands – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Stavajte, objabujte, craftujte a prežite. V hre The Bonfire: Forsaken Lands bude vašou úlohou vytvoriť osadu v zasneženej krajine a prežiť nájazdy nepriateľov.

Bus Simulator PRO 2017 – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Vylepšite svoje vodičské schopnosti počas jazdenia po amerických mestách a cestách v tomto autobusovom simulátore – Bus Simulator PRO 2017. Vytvoríte si svoje vlastné dopravné impérium s novými autobusmi a novými linkami. Vašou úlohou bude vyhnúť sa dopravným zápcham, nedostať pokuty za prekročenie rýchlosti a sledovať GPS aby ste dopravili  vašich pasažierov načas na správne miesto. Za prepravu pasažierov budete zarábať peniaze, ktoré môžete použiť na odomknutie nových autobusov a liniek.

Back to Bed – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Hra Back to Bed je logická hra s ručne kreslenými levelmi. Hra sa točí okolo nešťastného narkoleptika Boba, ktorý ma za zvyk zaspať pri svojej nudnej práci v kancelárii. Preskúmate svet Bobovho podvedomia a budete riešiť čoraz ťažšie hádanky.

Dino Rush – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Pomôžte malému dinosaurovi prekonať všetky nástrahy a vyhnúť sa všetkým nepriateľom aby si mohol pochutiť na ovocí.

Samorost 3 – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Príbeh sleduje dobrodružstvo známeho škriatka v bielom. Tentokrát sa jeho eskapády točia okolo štyroch kúzelných trubiek (hudobných nástrojov), ktorými mnísi-ochrancovia spravovali svet.

Station Manager – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Postavte najlepšiu stanicu na svete. Pridajte informačné tabule, vytvorte VIP salóniky a pre podporu cestovného ruchu pospájate rôzne vagóny pre vytvorenie čo najlepších vlakových súprav.

Blue Libra 2 – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Stavajte jednotky, dobyte planéty a vesmírne stanice a cestujte vesmírom v strategickej hre Blue Libra 2.


Floor Plan App – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Pomocou aplikácie Floor Plan App môžete kresliť pôdorysy.

macOS

Adobe Photoshop Elements 2018 – 64,99€ (pôvodná cena 99,99€)

Adobe Photoshop Elements 2018 je určený bežným používateľom, ktorí s editáciou fotiek a videí len začínajú. Aplikácia v novej verzii ponúkne jednoduchý spôsob ich úpravy, usporiadania, vytváranie a ľahkého zdieľania. Tešiť sa môžete aj na jednoduché a prehľadné prostredie. Oproti predchádzajúcej verzii prináša celý rad zažitých aj nových, užitočných funkcií napr. hromadné úpravy, ktoré pridajú jas, farbu, ostrosť alebo efekty do viacerých fotiek naraz, urýchli prácu a zladí snímky do jednotného štýlu. Taktiež môžete použiť dotykové ovládanie. Zmeňte zamračenú tvár na úsmev, opravte prižmúrené oči a robte ďalšie rýchle opravy, aby na fotkách každý vyzeral čo najlepšie. Pridajte za vyfotený predmet alebo osobu rozmazané pozadie, ktoré vytvorí dojem rýchleho pohybu. Jednoduchší je aj výber vlasov, zvieracej srsti a ďalších jemných detailov. Stačí nakresliť približnú hranicu a aplikácia Elements sa postará o ostatné.

LEGO Harry Potter Years 1-4 – 10,99 (pôvodná cena 22,99)

V hre LEGO Harry Potter Years 1-4 navštívite známe miesta, ako je hrad Rokfort, Šikmá ulička a množstvo ďalších lokalít známych z filmov a kníh. Pri putovaní hrou sa vyšantíte v rade úloh, ktoré rovnako ako ich zažil Harry, budete sa učiť mágiu, vyvolávanie kúziel, prípravu elixírov, a hlavne – lietanie na metle! Jednoducho, budete sa skvele baviť asi v tom najroztomilejšom spracovaní Harryho Pottera vôbec.

Photo Collage – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia Photo Collage umožňuje jednoducho vytvárať koláže, pohľadnice, kalendáre … z vašich obľúbených fotografií.

komentáre
  1. jj, som si vsimol uz davnejsie. ja som to sem dal aby aktualizovali clanok .. ale asi mi nenapise nikto ze dik za info, upravim to.

    0
    0
  2. @hmm

    dakujeme za info, tieto zlavy sa casto menia a staci prist o den neskor a cena je uplne ina, predpokladame ze to citatel chape a rata s tym a preto tento druh clankov neaktualizujeme

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.