Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #31 týždeň

Tridsiaty prvý týždeň dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac prináša pre obidva operačné systémy dokopy 15 hier.

iOS

MagicShrink – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Pomocou aplikácie MagicShrink môžete skomprimovať a tým pádom zmenšiť veľkosť obrázkov vo vašom zariadení.

Truck Simulator PRO Europe – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Európou od severu na juh a od východu na západ. Kdekoľvek je potrebné v Európe dopraviť tovar, nie je to pre vás žiadny problém. Hra Truck Simulator PRO Europe ponúka 18 európskych miest, 10 štátov a nekonečné cesty a diaľnice.

Table Tennis Touch – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Režim kariéry, mini hry, multiplayer, reálna fyzika, ohromujúca grafika, intuitívne ovládanie to všetko robia z hry Table Tennis Touch jednu z najlepších ping-pong hier pre operačný systém iOS.

Sudoku – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Sudoku pre začiatočníkov ale i pokročilých.

Sonic The Hedgehog 4: Episode II – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Sonic The Hedgehog 4: Episode II pokračuje tam, kde obľúbený hrdina skončil v prvej epizóde. Hra ponúkne nové lokality, vylepšené animácie postáv a prepracovanú fyziku.

Lines the Game – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Cieľom tejto logickej hry je vytvoriť bod (niekedy ich je viac), od ktorého chcete aby sa začala vaša farba “vylievať” po kontúrach obrazca, a vyplnila tak dlhšiu časť ako ju vyplní súper, ktorý sa následne krásne vyfarbí.

Pixel Boat Rush – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Pixel Boat Rush je zábavná závodná hra, v ktorej môžete vybaviť váš rýchlostný čln zbraňami. Hra ponúka rozsiahlu kampaň s RPG prvkami s množstvom člnov, ktoré môžete upravovať.

Anthill – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre Anthill je vašou úlohou ovládať rôzne typy mravcov zo svojho mraveniska tak, aby ste dokázali odolať nepriateľským vlnám prichádzajúcich chrobákov, pričom sa snažíte nahrať čo najvyššie skóre. V hre existuje aj spojenie s prírodou vo forme pracujúcich mravcov, ktorí napríklad zháňajú potrebný materiál pre stavanie mraveniska. V hre sa vyskytujú aj špeciálne mravce vyzbrojené všakovakými zbraňami a bombami, ktoré bojujú priamo z prichádzajúcimi chrobákmi.

SteamWorld Heist – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Hra SteamWorld Heist je ťahová akčná stratégia, v ktorej velíte parne – riadení pirátsku posádku v sérii epických taktických prestreliek.

Shuttle Scuttle – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Shuttle Scuttle je vesmírna retro strieľačka odohrávajúca sa vo vesmíre, kde bude vašou úlohou zastaviť nepriateľov, ktorý sa rútia na Zem.

Loner – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Loner je jednoduchá hra, ktorá vám chce priniesť len pokoj. Rozpráva príbeh osamotenej ceste pilota, aby ste pochopili jeho minulosť.

Star Walk – Explore the Sky – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Star Walk je jednou z najkrajších aplikácii, ktorú môžete mať vo svojom mobile. Star Walk – Explore the Sky je vaším interaktívnym astro sprievodcom na nočnej oblohe, umožní vám preskúmať viac ako 200 000 nebeských telies s rozsiahlymi informáciami.

To the Moon – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac.

Lightstream Racer – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Lightstream Racer sú futuristické preteky, ktoré si zahráte v AR (rozšírenej realite.)

Motorsport Manager Mobile 2 – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Motorsport Manager Mobile 2 ponúka oproti svojmu predchodcovi možnosť prispôsobiť si dizajn auta, nový sponzorský systém, rozšírené možnosti nastavenia motorového režimu a prítlaku a mnoho ďalšieho.

macOS

Civilization IV – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Štvrté pokračovanie obľúbenej ťahovej stratégie, ktoré je zamerané na náboženstvo. To značne formovalo históriu civilizácie a tak je na ňom vkladaný väčší dôraz i v hre. Náboženstvo je spojené s určitými objavmi, pri ich vynaliezaní sa jedno z vašich miest stane kolískou daného náboženstva a odtiaľ sa samovoľne šíri do okolitého mesta. K šíreniu prispievajú aj obchodné cesty a môžete ich podporiť aj vysielaním misionárov.

Medieval II: Total War Collection – 12,99€ (pôvodná cena 24,99€)

Medieval II: Total War je ďalší diel v populárnej sérii historických stratégií, ktorý vás tentokrát zavedie na bojové polia Európy a Ameriky, kde na vás okrem iných nepriateľov čakajú aj Aztékovia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.