Recenzia: Fit Recepty

Dobré recepty na jedlo a ešte k tomu aj zdravé? Neviete čo dnes na raňajky či na obed? Stačí si jednoducho a rýchlo stiahnuť aplikáciu Fit recepty. Tá vám s touto dilemou pomôže.

V aplikácií sa nachádza všetko. Od receptov pre vášnivých kulinárov až po tých, čo by sa chceli zdravšie stravovať a nemuseli pritom dookola jesť omelety, či rýchle polotovary z mikrovlnnej rúry. Nemusíme hľadať staré knihy a v nich listovať a vyberať to, na čo máme práve chuť. Stačí mať mobil a v ňom jednoducho túto aplikáciu určenú práve na to.

Rozloženie aplikácie je na prvej stránke, ktorá sa nám ukáže hneď po nainštalovaní a prvého otvorenia. Nachádzajú sa tam vždy najnovšie recepty. Táto stránka je považovaná za domovskú stránku, kde si samozrejme môžeme prezrieť najnovšie recepty ktoré nám táto aplikácia ponúka na vyskúšanie a uvarenia si jedla v pohodlí domova.

Akonáhle si zvolíme druhý priečinok, ukážu sa nám kategórie, ktoré sa skladajú z: Vianočných receptov, raňajok, obedov, večer a desiat. Okrem jedál tu nájdeme aj nápoje. Tretia je kategória obľúbené. Tu si môže užívateľ ukladať tie recepty, ktoré sa mu najviac páčia. Samozrejme ich predsa nechce stratiť keď sú tie recepty tak chutné, nie? Avšak je potrebné sa zaregistrovať.

Predposledné sú najznámejšie recepty. Tu sa nám ukazujú tie, ktoré sú medzi ľuďmi najviac žiadane a ktoré sú predovšetkým najchutnejšie podľa užívateľov. V poslednej časti si môžeme pozvať svojich kamarátov alebo rodinu do aplikácie. Týmto spôsobom ich môžeme motivovať k novým kulinárskym špecialitám a zároveň im tak spestriť jedálniček.

Neváhali sme ani sekundu. Aj my sme túto aplikáciu vyskúšali. Zvolili sme si chutný ale zároveň zdravý recept na palacinky. Tentokrát nie klasické, (ako je to už zvykom konzumovať ich s džemom či nutelou) ale palacinky na slano. Aplikácia samozrejme zobrazuje potrebné ingrediencie a ich potrebný objem. V obchode sme jednoducho otvorili daný recept čo sme chceli pripraviť a veselo sme si kúpili všetko čo bolo na zozname.

Vďaka tomu sme tentokrát na nič nezabudli. Keď sme si potrebné ingrediencie doniesli z obchodu domov, mohli sme začať tvoriť. Presne podľa uvedeného postupu, ktorý je v aplikácií samozrejme tiež popísaný. Akonáhle bolo všetko pripravené, zmiešané do kopy, cesto bolo hotové, panvica bola rozohriata, začali sme prvý pokus. Žiaľ nevyšiel ako sme si predstavovali. Palacinka sa nám prilepila na panvicu.

Druhý aj tretí pokus už vyzeral omnoho lepšie. Hneď ako sme mali palacinku hotovú, začali sme ju rovno plniť aby sa syr roztopil. Keď už boli palacinky hotové, prišla na rad ochutnávka. Musíme uznať, že sme sa dostali k skvelému receptu. Síce sa nejednalo o klasické sladké palacinky, ktorých nikdy nie je dosť, ale tak či onak, po pár minútach neostalo na tanieri nič.

Aplikáciu si môžete stiahnuť tu: [appbox appstore id1021209578 ]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.