Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #30 týždeň

Tridsiaty týždeň dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac prináša pre iOS zariadenia japonskú RPG hernú sériu Final Fantasy, samozrejme, tento víkend to nie je jediná aplikácia v zľave. Pre počítače Mac je ponuka trochu chudobnejšia a v akciovej cene sa ocitla jedine hra z prostredia Hviezdnych vojen.

iOS

KUNI – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

KUNI je editor fotografií s množstvom funkcií.

HappyTruck – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

V hre HappyTruck bude vašou úlohou doviesť ovocie na trh s vašim vozidlom, avšak po ceste sa pokúste stratiť čo najmenej …

Tempest Pirate Action RPG – 4,49 € (pôvodná cena 8,99€)

V hre Tempest Pirate Action RPG sa budete plaviť v úlohe odvážneho piráta po šírych moriach. Vaša loď musí byť po zuby ozbrojená, posádka vždy pripravená a obchodné znalosti vycibrené. Iba tak porazíte ostatných pirátov a mýtické príšery, medzi ktorými nechýba legendárny Kraken. Hra kombinuje bojový žáner so stratégiou a RPG prvkami.

Office Story – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Hra, v ktorej sa budete snažiť vytvoriť z malého garážového start-upu veľkú spoločnosť.

Epica Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Podľa autorov aplikácie je Epica 2 Pro najobľúbenejšia aplikácia na fotenie na svete. Ponúka rôzne špeciálne efekty a scény, vďaka ktorým sa stanete úzelníkmi, paladinmi, svalnatými mužmi alebo krásnymi králikmi …

AirDisk Pro – AirDisk Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

AirDisk Pro vám umožní ukladať, prezerať a spravovať súbory vo vašom iPhone, iPade alebo iPode Touch. Môžete sa pripojiť k aplikácii AirDisk Pro z ľubovoľného počítača Mac alebo PC cez Wi-Fi sieť a prenášať súbory presúvaním súborov. Okrem toho AirDisk Pro obsahuje čítačku PDF súborov, hudobný prehrávač, prehliadač obrázkov, hlasový záznamník a textový editor.

Don’t Run With a Plasma Sword – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Bež, aby si zachránil svet. Don’t Run With a Plasma Sword je hra s množstvom obsahu, v ktorej nájdete množstvo odkazov na rôzne retro sci – fi filmy.

First Strike Final Hour – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Zem je na pokraji jadrového armagedonu. V strategickej hre First Strike Final Hour sa ocitnete v koži veliteľa jadrovej veľmoci a je len na vás, či rozpútate jadrovú vojnu.

Train Simulator PRO 2018 – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Sníval si niekedy o tom, že sa staneš rušňovodičom? Hra Train Simulator PRO 2018 vám umožňí riadiť osobné i nákladné vlaky po východnej polovici USA.

Alien Shooter – The Beginning – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Živoriace ľudstvo, ktoré si so svojou krvou vydobylo malý kus zeme, kde môže existovať. Kopa krvilačných votrelcov s inštinktom zabijaka, ich jediným cieľom je čerstvá krv. Vydaj sa do podzemných komplexov a nájdi príčinu a pôvod celej katastrofy. Nechceme toho od teba veľa, stačí keď zachrániš svet… Alien Shooter je čistokrvná “paľba”, na ktorú sme boli zvyknutí na starých osembitových počítačoch. Hra si Vás totiž celkom podmaní svojou maximálnou hrateľnosťou a zábavnosťou.

Crashlands – 4,49€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre sa ocitneš v roli vesmírneho kuriéra, ktorý stroskotal na planéte. Tu na teba čaká množstvo nepriateľov a príšer, ktoré ti budú stáť v ceste, no tvoja úloha je jasná – dostať sa z planéty a za každú cenu doručiť balík. Aby si ale porazili nepriateľské bytosti na planéte, budeš si musieť postaviť prístrešok, zbierať zbrane a ďalšie predmety, ktoré ti na tvojej ceste pomôžu.

Party Hard Go – 1,09€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre Party Hard Go sa ocitnete v koži človeka, ktorý je unavený zo susedov, ktorí majú hlasné večierky. Namiesto toho, aby ste zavolali políciu, dostali ste lepší nápad – zabiť pomocou svojho noža všetkých na párty.

Final Fantasy – rôzne verzie od 4,49€

V zľave je tento týždeň niekoľko dielov tejto populárnej japonskej RPG hry.

Final Fantasy – 4,49€ (pôvodná cena 8,99€)

Final Fantasy II – 4,49€ (pôvodná cena 8,99€)

Final Fantasy III – 6,99€ (pôvodná cena 16,99€)

Final Fantasy IV – 7,99€ (pôvodná cena 16,99€)

Final Fantasy V – 7,99€ (pôvodná cena 16,99€)

Final Fantasy VI – 7,99€ (pôvodná cena 16,99€)

Final Fantasy VII – 12,99€ (pôvodná cena 16,99€)

Final Fantasy IX – 16,99€ (pôvodná cena 22,99€)

macOS

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Hra získala viac než 35 ocenení hry roku. Druhý diel sa odohráva približne 4000 rokov pred udalosťami z filmu Star Wars Episode I.
Rytieri Jedi sú na pokraji záhuby a Republike hrozí pod tlakom lorda z Sithu zánik. Poslednou nádejou Republiky zostáva tak osamotený rytier Jedi, snažiaci sa znovu spojiť s vesmírnou silou. Bude však musieť čeliť tomu najťažšiemu rozhodnutiu: nasledovať svetlú stranu sily, alebo podľahnúť jej temnej strane…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.