Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #28 týždeň

Dvadsiaty ôsmy týždeň dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac prináša pre iOS aj počítače Mac obľúbený nástroj na editovanie fotografií – Affinity Photo a samozrejme nielen to…

iOS

Mayhem! – 0,49€ (pôvodná cena 2,29€)

Mayhem! je akčná arkádová 2D akčná hra, v ktorej bude vašou úlohou vyhnúť sa nástrahám a pozbierať všetky odmeny.

Edges – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Edges je logická hra s jednoduchým princípom. Vašou úlohou je otočiť štvorce tak, aby ich strany mali rovnakú farbu.

Remote Mouse for Mac – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Premeňte svoj iPhone alebo iPad na bezdrôtovú myš alebo ovládač pre počítač Mac.

Meganoid – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Meganoid je akčná plošinovka s procedurálne generovanými levelmi. 

Brain Blast Prime – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Výskum ukázal, že rýchle rátanie matematických príkladov je efektívny spôsob, ako trénovať svoj mozog. V hre Brain Blast Prime bude vašou úlohou vyrátať čo najviac matematických úloh za 60 sekúnd.

Stars Wheel – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Stars Wheel je logická hra, inšpirovaná hviezdami a galaxiami, v ktorej bude vašou úlohou vyriešiť náročné hlavolamy.

Depello – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Depello je nástroj na úpravu fotografií, ktorý premení obrázky a fotografie na čierno – biele, ale zachová a zdôrazní farbu podľa vášho výberu, vďaka čomu môžete vytvoríť nádherné diela.

The Blocking Dead – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Podľa autorob The Blocking Dead je najlepšia logická hra s témou zombie. Vašou úlohou bude zničiť všetkých zombiekov, avšak vám nesmie z poličky spadnúť žiadny mozog.

Flight Unlimited Las Vegas – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Letecký simulátor, v ktorom si zalietate a budete plniť rôzne misie v okolí mesta Las Vegas.

Affinity Photo – 14,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Aplikácia Affinity Photo prináša do iPadov ultra rýchly a výkonný zážitok z úpravy fotografií doma, v štúdiu alebo na cestách. Veľkou výhodou je neprekonateľná kompatibilita súborov: Bezkonkurenčná podpora PSD plus všetky štandardy vrátane formátov PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF a SVG. Real time efekty: Affinity Photo je dodávaný s obrovským spektrom špičkových filtrov vrátane osvetlenia, rozostrení, deformácií, posunutia naklonenia, tieňov a mnohých ďalších.

Aplikácia je vyvinutá z rovnakých základov ako ekvivalent pre desktopy, ale bola špeciálne prispôsobená tak, aby čo najviac využívala hardvérové ​​a dotykové schopnosti zariadenia iPad. Každý nástroj, panel a ovládací prvok boli úplne prepracované tak, aby sa dali optimalizovať dotykom – či už s prstom alebo pomocou Apple Pencil.

The Quest – 4,49 € (pôvodná cena 8,99 €)

The Quest je “oldschoolová fantasy” RPG hra v otvorenom svete, ktorá vyšla aj vo verzii pre PC. Vašou úlohou ako bude zachrániť ostrov Freymore a odvráti blížiace sa nebezpečenstvo.

The Quest – Islands of Ice and Fire – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

The Quest – Islands of Ice and Fire je pokračovanie pôvodnej hry The Quest. Ak ste hrali predchádzajúci diel, môžete s vašou postavou pokračovať.

Alto’s Adventure – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre sa pustite do snowboardingového dobrodružstva v krásnych alpských kopcoch.

Planescape: Torment – 4,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Planescape: Torment je RPG hra založená na pravidlách Dungeons & Dragons. Hra začíná v Sigilu, stredobode celých sfér. Hlavní hrdina se prebudí v temných priestoroch márnice so stratou pamäte, ale ako neskôr zistí, je to len vedľajší efekt rituálu, pri ktorom sa stal nesmrteľným.

macOS

Affinity Photo – 38,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Aplikácia Affinity Photo je jednou z kvalitných alternatív k Photoshopu. O jej schopnostiach svedčí aj ocenenie najlepšia aplikácia pre Mac OS za rok 2015. Obsahuje množstvo jednoduchých aj pokročilých nástrojov na rôzne úpravy. Vytvorená bola s ohľadom na rýchle retušovanie fotografií. Podporuje farebný model CMYK, prácu s formátom RAW, 16-bitovú úpravu, ako aj farebný gamut LAB. Nechýba ani podpora pre pluginy z Photoshopu a súbory typu PSD. Medzi funkciami sa nachádza aj dávkové spracovanie fotografií, tvorba panoramatických snímok, skladanie HDR snímok, či rastrové filtre a množstvo ďalších funkcií.

Affinity Designer – 38,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn. Či už pracujete s grafikou pre marketingové materiály, internetové stránky, ikony, návrh používateľského rozhrania, alebo chcete vytvoriť umelecké dielo aplikácia vám zmení spôsob, akým pracujete.

Civilization VI – 32,99 € (pôvodná cena 59,99 €)

V strategickej hre  Civilization VI sa opäť sa postavíte proti najslávnejším vodcom ľudskej histórie pri stavbe svojej mocnej ríše. Šiesty diel sľubuje byť tým najkrásnejším a najkomplexnejším dielom v histórii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.