Nový MacBook Pro sa začne predávať na Slovensku v najbližších dňoch

Že Apple predstaví nové notebooky ešte neznamená, že sa tieto zariadenia začnú v rovnaký deň predávať v celom svete. Svoje o tom vedia aj lokálni predajcovia.

Počas uplynulých dvoch dní sa totiž viackrát stretli s nepochopením zo strany zákazníkov, keď im vysvetlili, že novú generáciu MacBook Pro s novinkami ako je True Tone displej, Butterfly klávesnica 3. generácie či šesťjadrový procesor, ešte na Slovensku nezoženú.

Apple samozrejme na lokálny trh nekašle, no pretože potrebuje nasýtiť predovšetkým dopyt v USA a iných prioritných krajinách. Na Slovensku sa však začnú nové MacBooky predávať už v najbližších dňoch, pravdepodobne v polovici nasledovného týždňa. Záujemcovia si ich už ale môžu predobjednať teraz. Napríklad v ponuke SWP sú k dispozícii už teraz za oficiálne ceny, v závislosti od konfigurácie sa pohybujú v rozsahu od 1499€ do 3299€.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.