Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #26 týždeň

Prvý prázdninový týždeň dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac prináša pre iOS zariadenia najmä hry. Ponuka pre počítače Mac je tento týždeň chorobnejšia a v zľave sa ocitla len populárna hra Call of Duty 4: Modern Warfare

iOS

Evoland – 0,99€ (pôvodná cena 5,49€)  

Evoland je hra, ktorá sa vyvíja a z pixelovej grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie. Banálny postup a možnosti v úvode sú obohacované o nové prvky a súčasti a priebeh je čoraz zaujímavejší. Systém hry je založený na postupnom pridávaní jednotlivých zložiek. Zážitok sa mení počas progresu a vývoja hratelnosti, boje napríklad prechádzajú z reálneho času na ťahové a jednoduché bludiská s logickým postupom do máp s náhodnými bitkami.

Tower of Fortune 2 – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

V Tower of Fortune 2 sa ocitnete v úlohe hrdinu, ktorý pred rokmi stratil svoju milovanú dcéru. Ak budete mať dostatok odvahy a prekonáte nástrahy nebezpečnej veže vaše jedniné želanie sa splní…  Toucharcade: 4,5/5 – “Je to skvelá hra.”  Capsule Computers: 9,5/10 – “Jednoduchosť a intenzívny herný štýl zapadajú do seba tak dobre.”  148Apps 4,5/5 – “Tower of Fortune 2 sa nejako zázračne podarilo…”

The Minims – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

The Minims je point to klik adnventúra, ktorá sa odohráva v minimalistickom svete Minimsov. Vašou úlohou bude zbierať rôzne predmenty, vyriešiť hádanky, príbeh opisuje vnútornú cestu človeka o jeho úlohe v spoločnosti a rodine.

Aquarella – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Aquarella je fotografický editor, ktorý premení vaše fotografie na vodomaľby.

PepeLine – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)  

PepeLine je jednoduchá a veľmi návyková 3D logická hra v ktorej musíte vytvoriť z dlaždíc cestu a dostať vašich priateľov do cieľa.

PepeLine Adventures – zadarmo (pôvodná cena 2,29 €)  

V pokračovaní PepeLine s názvom PepeLine Adventures sa vydáte na vzrušujúcu cestu a pomôžete vašim priateľom Pepe a Line sa znovu stretnúť, pretože sa kvôli zlým čarodejníkom stratili v rozprávkovom svete.

Brave Guardians TD – zadarmo (pôvodná cena 2,29 €)  

Brave Guardians je epic 3D akčná fantasy “tower defense” hra, ktorá rozpráva príbeh štyroch hrdinov (Pepo, Tiko, Zagi a Rapu) – každý s mimoriadnymi schopnosťami.

Lara Croft Go – 2,29 € (pôvodná cena 5,49€)

Lara Croft Go je ťahová puzzle dobrodružná hra v zabudnutom svete. Hra ponúka viac ako 115 levelov, v ktorých preskúmate ruiny starovekej civilizácie, objavíte prísne strážené a budete čeliť smrti.

Hitman Sniper – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)  

Ako Agent 47 budete musieť v 150. misiách zlikvidovať vaše ciele. Osudnú guľku pošlete na cieľ zo 16-tich rôznych zbraní, ktoré môžete postupne v hre získať.

Deus Ex GO – 2,29€ (pôvodná cene 5,49€)

Deus Ex GO je puzzle – špionážna hra, v ktorej ako tajný agent Adam Jansen budete hackovať, riešiť hádanky aby ste rozplietli tajné teroristické sprisahanie.

Hitman GO – 2,29€ (pôvodná cene 5,49€)  

Hitman GO je ťahová strategická ťahová hra, v ktorej sa dostávate do úlohy známeho elitného zabijaka.

Construction Simulator 2 – 1,99€ (pôvodná cena 4,49€)  

Construction Simulator 2 vás premení na stavbárov. Čaká vás stavanie budov a ciest v otvorenom hernom svete so strojmi a vozidlami značiek Caterpillar, Liebherr, Palfinger, Bell, STILL, ATLAS, Mack Trucks, Meiller Kipper, and Kenworth. Začína sa s malým bagrom a autom na prevážanie materiálu a postupne s peniazmi pribudne aj lepšia technika a nové kontrakty. Čím rozmanitejšie vozidlá a stroje budete vlastniť, tým zaujímavejšie ponuky dostane. Najskôr to budú menšie zákazky a ak sa vám bude dariť premeníte vašu spoločnosť na stavebné impérium.

1849 – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

1849 je strategická hra odohrávajúca sa počas zlatej horúčky v americkom štáte Kalifornia. Vašou úlohou bude vybudovať mestá, zaplniť ich ľuďmi a riadiť a koordinovať rozsiahle výrobné a obchodné siete, aby vaše mestá prosperovali.

Bus Simulator PRO 2017 – 3,39€ (pôvodná cena 5,49)

Vylepšite svoje vodičské schopnosti počas jazdenia po amerických mestách a cestách v tomto autobusovom simulátore – Bus Simulator PRO 2017. Vytvorite si svoje vlastné dopravné impérium s novými autobusmi a novými linkami. Vašou úlohou bude vyhnúť sa dopravným zápcham, nedostať pokuty za prekročenie rýchlosti a sledovať GPS aby ste dopravili  vašich pasažierov načas na správne miesto. Za prepravu pasažierov budete zarábať peniaze, ktoré môžete použiť na odomknutie nových autobusov a liniek.

Last Horizon – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Pilotujte poslednú loď padlých civilizácií do obrovského neznáma, hľadajte nový obývateľný svet. Preskúmajte planéty aby ste získali zdroje nutné na ďalšie preskúmanie vesmíru. Last Horizon je minimalistická survival hra v ktorej budete musieť preskúmať vesmír.

Pixel+ Camera – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Aplikácia Pixel+ Camera je určená na fotografovanie. Oproti štandardnej aplikácii vo vašom iPhone, Pixel+ Camera  ponúka manuálny režim.

macOS

Call of Duty 4: Modern Warfare – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Starší, avšak jeden z najlepších dielov obľúbenej hernej série Call of Duty, ktorá sa tentokrát presúva do súčasnosti a ponúkne tak bohatý arzenál najmodernejších a najsilnejších zbraní, s nimi sa budete pokúšať riešiť celú radu situácií v bojových zónach po celom svete. V priebehu hlavnej kampane sa dostanete do rady dramatických akčných momentov a neustále sa budete ocitať v zaujímavých a hlavne nových situáciach. V jednej chvíli sa tak z vás stane sniper hlboko za nepriateľskou líniou, alebo podniknete frontálny útok s helikoptérami BlackHawk a príde i na letecké útoky proti nepriateľom nad zemou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.