Spotify prichádza aj na Apple Watch

Headphones are seen in front of a logo of online music streaming service Spotify in this illustration picture taken in Strasbourg, February 18, 2014. Spotify is recruiting a U.S. financial reporting specialist, adding to speculation that the Swedish start-up is preparing for a share listing, which one banker said could value the firm at as much as $8 billion. REUTERS/Christian Hartmann (FRANCE – Tags: BUSINESS ENTERTAINMENT LOGO) – RTX1914U

Streamovacia služba Spotify prichádza oficiálne na Apple Watch ale už aj s funkčnou beta verziou pre watchOS (TestFlight). Oficiálny dátum vydania ale zatiaľ nie je známy.  

Niektorí užívatelia na Reddite sú taktiež členmi tejto testovacej beta verzie a odfotili ikonu aplikácie, ovládanie prehrávania a zoznam naposledy hraných skladieb s možnosťou zmiešania poradia. Podľa užívateľa Redditu offline sťahovanie zatiaľ nie je podporované, ale časom bude určite pridané. Užívateľ taktiež podotkol, že aplikácia ešte musí byť optimalizovaná pre 40mm a 44mm Apple Watch Series 4. Ale to už je niečo, čo sa bude určite riešiť v najbližšej beta verzii.

Na záver iba spomenieme, že oficiálna aplikácia Spotify pre Apple Watch bola dlhoročným prianím mnohých užívateľov.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.