Apple Pay príde onedlho aj do Nemecka

Nemecko sa konečne dočkalo. Teda aspoň onedlho dočká. Apple oznámil, že jedna z jeho služieb, Apple Pay bude onedlho spustená v Nemecku. 

Banky HVB a Bunq odoslali toto ráno email svojim klientom, v ktorom oznámili podporu tejto služby pre majiteľov Apple zariadení. Podľa nemecky lokalizovanej webstránky Apple má služba Apple Pay “prísť čoskoro”. Následne je na stránke uvedený zoznam bánk, ktoré budú túto službu podporovať. Radia sa medzi ne boon., comdirect, Edenred, Fidor Bank, Hanseatic Bank a Vim Pay.

O podpore Apple Pay v Nemecku sa už nejaký čas hovorí. Od tej doby Apple uzatváral dohody o poplatkoch a iných faktoroch s tamojšími bankami.

Ešte v júli potvrdil generálny riaditeľ Apple, Tim Cook, že Apple Pay bude v Nemecku dostupné do konca roka 2018. Tento sľub aj dodržal. Služba sa od svojho spustenia rozšírilla do mnohých krajín na svete. No nie ešte do všetkých. V Česku aj na Slovensku na túto službu stále čakáme, aj keď mnohé zdroje potvrdili jej blížiaci sa príchod. Na druhej strane nám naše banky potvrdili, že na príchod Apple Pay sú pripravené.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.