Samsung plánuje s Galaxy S9 predstaviť vlastnú verziu Animoji

Samsung by mal už o mesiac predstaviť svoju novú vlajkovú loď Galaxy S9. Okopírovať by mal pritom funkciu Animoji z iPhonu X.

S informáciami prišiel kórejský ETNews, podľa ktorého Samsung predstaví pokročilejšiu verziu 3D emoji, ktoré reagujú na pohyby vašej tváre. Rovnako ako v prípade Animoji bude funkcia snímať tvár používateľa cez senzory umiestnené v prednej kamere.

Samsung síce nemá (a podľa doterajších informácií ani v blízkej dobe mať nebude) pokročilú technológiu akou je Face ID, na emoji by ale mali stačiť klasickejšie senzory. Už terajší Galaxy S8 ponúka odomykanie zariadenia tvárou, avšak zďaleka nie je tak bezpečné ako riešenie od Applu.

Galaxy S9 a S9 Plus by mali vyjsť 16. marca, no už teraz na internet unikli ich prvé obrázky a špecifikácie. Samsung plánuje senzor odtlačkov prstov a sústrediť sa predovšetkým na kvalitu fotoaparátu.

Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+ unikli na internet

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.