Podľa nových renderov sa bude iPad Pro čoraz viac podobať na iPhone

Na internet sa dostal ďalší render údajného iPadu Pro. Ukazuje hranaté boky a pásy na antény po vzore iPhonu.

Sériový leaker @OnLeaks zverejnil ďalšiu várku renderov nového iPadu. Tie pochádzajú od webu MySmartPrice, ktorý taktiež tvrdí, že o tablete vie aj niekoľko nových detailov.

Ak sú rendery na základe CAD kresieb pravdivé, iPad sa zbaví zaoblených rohov a ponúkne ostré hrany, podobne ako staršie iPhony. A to vrátane plastových vsuviek na antény po bokoch. Zvyšok tabletu sa bude, ako už vieme, ponášať na najnovší iPhone X, vrátane absencie Home buttonu a podpore pre Face ID.

Stránka potvrdzuje aj predošlé dohady o odstránení slúchadlového jacku a presunutí Smart Connectoru na zadnú stranu, tesne nad Lightning port. Hovorí sa, že nové umiestnenie konektoru má na svedomí Face ID, ktoré nebude fungovať v režime na šírku. Podľa Marka Gurmana je však v pláne podpora pre všetky orientácie. Rozmery zariadenia by na základe nákresov mali činiť 280.6×215×5.85mm (12,9-palcová verzia).

Nový iPad Pro by mal byť predstavený na ohlásenom iPhone Evente 12. septembra.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.