Office 365 Personal si už od budúceho mesiaca nainštalujete na 5 PC a Macov

Microsoft poskytoval bežným spotrebiteľom tri druhy predplatného Office 365: Personal, Home a University.

Každá z týchto predplatných verzií ponúkala osobité vlastnosti a/alebo výsady. Personal, najzákladnejšia sada za 7€ mesačne, sprístupňovala vždy čerstvý Office na 2 PC/Mac a tablety, zatiaľ čo pri sade Home to bolo už 5 PC/Mac zariadení a tabletov s možnosťou pridelenia licencie až ďalším štyrom členom domácnosti na ich osobné účty Microsoft Account. Veľmi výhodnou ponukou pre študentov bolo nakoniec členstvo University, ktoré za 79€ ponúkalo sadu na 2 PC/Mac zariadenia na štyri roky.

[poll id=”21″]

Už 22. októbra/října ale dôjde k zmenám k lepšiemu. Tie sa dotknú najmä lacnejších členstiev Personal a University, kde sa limit počtu prihlásení zvýši z terajších dvoch na päť, teda podobne, ako je tomu pri členstve Home. Je tu však rozdiel, že členstvo platí výlučne pre váš účet a teda ho nemôžete zdieľať s inými členmi rodiny. Pri snahe o prihlásenie sa do 6. zariadenia sa už objaví informácia o tom, že ste dosiahli limit a budete sa musieť odhlásiť z niektorého zo zariadení na to, aby ste mohli používať toto. Licenciu môžete “odňať” zo zariadenia priamo cez nastavenia účtu v internetovom prehliadači, čiže na to nie je treba pristupovať osobne k danému zariadeniu.

K menšej aktualizácii dôjde aj v prípade členstva Office 365 Home. Po novom ho bude môcť používať 6 užívateľov miesto 5 (s individuálnymi Microsoft účtami). Každý z nich sa bude môcť prihlásiť do 5 zariadení, čo znamená, že dokopy jedna Home licencia platí pre 30 zariadení, či už to sú mobily, tablety, počítače alebo Macy. K dispozícii bude štandardne Word, Excel, PowerPoint, 1TB OneDrive úložisko a predplatené minúty do Skype. Navyše, po novom, ak máte nastavenú rodinu na svojom Microsoft účte a rozhodnete sa predplatiť si Office 365 neskôr, automaticky dostanú prístup ku kancelárskej sade. Toto je však možné kedykoľvek zmeniť v nastaveniach účtu.

Office 365

komentáre
  1. Office 365 Home,Office 365 Personál,Office 2016 pre študentov a domácnosti pre PC,su super aplikacie a bolo bi dobre ešte nejaké pridať abi fungovali aj na androide.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.