Apple chce údajne svoj 6.5-palcový mobil nazvať iPhone Xs Max

Nie je tajomstvom, že Apple niekedy prekvapí názvami svojich zariadení. Niekedy nás prekvapí v dobrom, inokedy sa zas nestačíme čudovať, že niekto za také názvy poberá plat.

Práve tá druhá otázka nám zišla na um, keď sme sa dopočuli, že Apple sa v prípade svojho 6.5-palcového telefónu pohrával s názvom iPhone Xs Max. Tvrdí to server 9to5mac s odvolaním na svoje zdroje. Ten už pred pár dňami zverejnil oficiálne propagačné materiály k dvom telefónom iPhone Xs v tmavo-zlatej verzii, ako aj k hodinkám Apple Watch Series 4 s väčším displejom. Nutno pritom podotknúť, že materiály zverejnil omylom v predstihu sám Apple.

Zmena názvu je pozoruhodná, zvlášť po tom, čo Apple od čias iPhonu 6 neustále vydával modely s krajšie znejúcim “Plus” dodatkom. Tento rok však podľa Bloombergu malo dôjsť k zmene a spočiatku sa zdalo, že Apple len zjednotí názvy telefónov, hoci budú mať rozličné veľkosti displeja. Ako sa ale zdá, v skutočnosti nahradí slovíčko “Plus” slovíčkom “Max”. Server 9to5mac tiež vraví, že oba telefóny majú ponúknuť 4GB RAM, nový 7nm procesor A12 a na vybraných trhoch tiež Dual-SIM podporu. Po boku Xs a Xs Max by malo dôjsť aj k uvedeniu nového modelu s LCD displejom a Apple Watch Series 4.

iPhone XS leak

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.