Nové aktualizácie: HomePod, Shortcuts, tvOS a macOS Mojave 10.14.2 (+ EKG na Apple Watch)

Apple včera vo večerných hodinách aktualizoval snáď všetky svoje softvérové platformy. Updaty prinášajú väčšinou opravy a sem tam novú funkciu.

macOS Mojave 10.14.2: Nový Mojave pridáva podporu pre RTT (text v reálnom čase) pri volaní cez Wi-Fi, rieši problém s AirPlay prehrávaním v iTunes a taktiež pri MacBookoch Pro z roku 2018, ktoré mali ťažkosti s pripojením na niektoré externé displeje.

tvOS 12.1.1: Neobsahuje žiadne nové funkcie, len opravy chýb a zlepšenie stability.

HomePod OS 12.1.1: Pridáva podporu pre kantončinu a mandarínčinu (HomePod sa čoskoro začne predávať v Hong Kongu a Číne) a LED indikácie pri skupinových FaceTime hovoroch. 

Siri Shortcuts 2.1.2: Opravy a zopár noviniek, vrátane možnosti postovať na Tumblr, zlepšenie iCloud synchronizácie a vylepšenue lokalizácie.

watchOS 5.1.2: Nový systém by mal vyjsť dnes večer a podľa serveru The Verge na Apple Watch Series 4 priniesť podporu pre EKG a detekciu nepravidelného srdcového rytmu. EKG bude zatiaľ obmedzené na územie Spojených štátov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.