Tipy na vianočné darčeky nielen pre Apple nadšencov

Ak si stále lámete hlavu nad tým, akým darom obdarovať svojho blízkeho, radi vám pomôžeme. Pripravili sme pre vás v spolupráci s eshopom iPhoneDoplnky.eu (.cz) tipy na vianočné darčeky, ktoré potešia nielen Apple nadšencov.

Obaly so zvýšenou odolnosťou

Ak si niekto kupuje mobil za stovky eur, prvé čo k nemu dokupuje je obal na jeho ochranu. To však nič nemení na tom, že každý by mal mať v rezerve aspoň jeden obal so zvýšenou odolnosťou. Niekto takýto obal využíva denne (kvôli práci v náročných podmienkach a pod.) alebo ho použije raz za čas pri výletoch alebo iných dobrodružstvách, kde je väčšie riziko poškodenia. My sme pre vás pripravili výber tých najodolnejších krytov a obalov pre iPhone z nášho sortimentu.

Prezrite si náš výber odolných obalov pre iPhone.

Prezrite si taktiež celú našu ponuku obalov na iPhone.

 

Šikovné kľúčenky CulCharge

Ide o najmenší nabíjací kábel (1.) a najmenší externú nabíjačku (2.) na trhu. Navyše sú tieto produkty hneď prispôsobené ako prívesok na kľúče. Pri produkte CulCharge externá nabíjačka 3v1 sa jedná aj o naozaj veľmi pekné balenie produktu (3.)

Produkty Culcharge.

 

Externá batéria

Externou batériou jednoducho nemôžete nič pokaziť. U každého určite niekoľkokrát nastala chvíľa, kedy by sa mu tento doplnok zišiel. Vybitie mobilu sa stane často v tej najnevhodnejšej chvíli a vtedy je externá batéria ten pravý záchranca. Batérie si môžete vybrať malé kompaktné, ktoré sa zmestia aj do vrecka, alebo väčšie a výkonnejšie.

Pri výbere si všímajte najmä kapacitu batérie, ktorá sa udáva v jednotkách mAh. Pre plnohodnotné nabitie napríklad najnovšieho iPhone Xs je potrebných približne 2500-2700 mAh. Ďalšie dôležité fakty, ktoré stoja za všimnutie sú, či batéria obsahuje Lightning konektor (väčšinou sú drahšie) alebo či dokáže nabíjať viac zariadení naraz (viac portov pre nabíjanie).

Veľmi obľúbený produkt pre dámy je externá batéria v tvare rúžu Richmond & Finch:

Prezrite si naše Externé batérie.

 

Lokalizačný prívesok

Produkt s vysokým darčekovým potenciálom. Šikovná vecička, ktorá vám pomôže v domácnosti s vyhľadávaním často zapatrošených predmetov ako napr. kľúče od auta, peňaženka a pod. Hlavnou výhodou však je, že ak si na niektorý predmet pripnete lokalizačný prívesok, už ho nikdy nestratíte. Ak prívesok preruší Bluetooth spojenie s vašim mobilom, hneď vás aplikácia upozorní a navyše si zapamätá poslednú polohu predmetu. Prívesok si môžete pripnúť na kľúče, alebo ho vložiť do kabelky, peňaženky, batohu apod. Prívesok dokonca dokáže prezvoniť aj váš telefón (zvoní aj keď je v tichom režime).

Lokalizačné prívesky nájdete TU.

 

Fitness náramok s dotykovým displejom

Tento doplnok poteší každého športovca. Okrem času dokáže zobrazovať aj nasledujúce infomrácie: identifikácia volajúceho, zobrazovanie notifikácií, krokomer, monitoring kalórií, upozornenie na čas cvičenia, informácie o vzdialenosti a mnoho ďalšieho. Batéria vydrží až 7 dní a náramok je odolný voči dažďu i potu. V balení nájdete až 2 náramky vo farbe čierna – fialová.

Fitness náramky pre športovcov.

 

Luxusné obaly Richmond & Finch

Prémiové kryty prevažne pre dámy pôsobia naozaj luxusne a navyše poskytujú veľmi dobrú ochranu zariadenia. Takýmto obalom sa odlíšite od ostatných. Namiesto slov sme pre vás pripravili radšej viac fotografií:

Pozrite si luxusné obaly Richmond & Finch pre iPhone.

 

Stále ste si nevybrali?

Na shope iPhoneDoplnky.eu nájdete ešte mnoho iných doplnkov a vychytávok, ktoré by sa hodili pod stromček. Pozrite napríklad sekciu “Zábava a vychytávky”, kde môžete nájsť ďalšie darčekové produkty ako príslušenstvo pre fotografov, bezdrôtové nabíjačky, hračky, zábavky alebo napr. zimné dotykové rukavice, ktoré potrebuje cez zimu snáď každý.

Prezerať sekciu zábava a vychytávky.

Neprehliadnite ani sekciu s rôznymi stojanmi a držiakmi pre smartphone ako napr. držiaky do auta, ktoré môžu byť umiestňované na čelné sklo, palubovku alebo do ventilácie, prípadne držiaky na pracovný stôl, držiaky na bicykel a podobne.

Prezerať sekciu stojany a držiaky.

 

Keď si už naozaj neviete rady

Ak ste sa ani doteraz nerozhodli pre ten správny darček, alebo sa vám ani nechce lámať hlavu nad vhodným darčekom, máme pre vás záchranu. Darčekový poukaz, ktorým určite nič nepokazíte a obdarovanému umožníte slobodne sa rozhodnúť pri výbere darčeka, môže byť naozaj tou najlepšou voľbou bez veľkých starostí.  Môžete si vybrať hodnotu poukazu 30 €, 50 € alebo 100 €. Poukaz vám vytlačíme, zalaminátujeme a odošleme na vašu adresu. Ak riešite darčeky naozaj na poslednú chvíľu, poukaz vám odošleme ešte v rovnaký deň na email, aby ste si ho mohli vytlačiť sami.

Objednať darčekový poukaz.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť