Náhradné batérie pre iPhone 6 Plus sú limitované, čakať sa možno bude až do jari

Program výmeny batérií pre iPhone 6 a novšie je už dostupný po celom svete, majitelia niektorých modelov si však možno budú musieť počkať.

Podľa interného oznamu pre kamenné Apple predajne a autorizované servisy sú náhradné batérie pre iPhone 6 Plus momentálne nedostatkovým tovarom. Dostupné by v niektorých prípadoch mohli byť dokonca až koncom marca, či začiatkom apríla.

Pre niektoré modely ako iPhone 6 a 6s Plus Apple udáva taktiež o niečo dlhšiu dodaciu lehotu – približne dva týždne. Ostatné modely, vrátane iPhone 6s, 7, 7 Plus a SE by mali byť dostupné vo väčšine krajín okamžite.

Server MacRumors okrem iného dodáva, že podľa jeho zdrojov si môžu miestne autorizované servisy nastaviť vlastnú cenu za novú batériu a nemusia nutne nasledovať oficiálnych 29 dolárov/eur. To by taktiež vysvetľovalo, prečo si naši APR predajcovia účtujú rovných 30 eur.

Nie je jasné, či sa nedostatok zásob batérií vzťahuje predovšetkým na Spojené štáty, alebo sa vyskytol aj inde. Ak máte iPhone 6 Plus (prípadne 6/6s Plus) a boli ste si zakúpiť novú batériu, dajte nám do komentárov pod článkom vedieť, ako ste obstáli.

Program výmeny za zníženú cenu trvá až do konca tohto roka. Ako je to s výmenami na Slovensku, sa môžete dočítať nižšie.

Náhradné batérie pre iPhone bude Apple poskytovať aj u nás, za 30 eur

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.