Na internete sa objavili schémy 6.1″ iPhonu a iPhonu X Plus

Už dlhšie sa hovorí, že by mal Apple tento rok predstaviť tri iPhony vrátane lacnejšej verzie iPhonu X s LCD displejom a jedným fotoaparátom.

Všetko bolo doposiaľ ale iba v rovine špekulácií a len teraz máme k dispozícii prvý únik. Zverejnila ho ruská stránka Wylsa.com, ktorá ukazuje údajne oficiálne CAD rendery a technický nákres telefónu. Na ňom tiež môžeme vidieť presné rozmery prototypu 6.1-palcového iPhone, ale aj rozmery nového 6.5-palcového iPhone X Plus.

iPhone 9 LCD Schematic

Stredne veľký, lacnejší model s LCD displejom má mať rozmery 75,72 x 150,91 x 8,32 mm. Na jeho zadnej strane môžeme vidieť len jeden fotoaparát, presne tak ako to má dnešný iPhone 8. Vlastne aj dizajnom majú zadné strany telefónov k sebe blízko – rozdiel zdá sa byť len v displeji a rozmeroch. A vlastne ešte v hrúbke, keďže telefón sa zdá byť o celý milimeter hrubší. Túto zmenu má na svedomí pravdepodobne LCD displej.

iPhone X Plus Schematic

Väčší iPhone X Plus má pre zmenu rozmery 77,41 x 157,53 x 7,68 mm a na jeho zadnej strane vidíme zachovaný duálny fotoaparát. Tento telefón, podľa schémy, vyzerá byť doslova len zväčšeninou dnešného iPhonu X, s rozmermi na úrovni dnešného iPhonu 8 Plus. Ten má, pre porovnanie, 78.1 x 158.4 x 7.5mm.

OnLeaks tiež v priebehu dňa zverejnili 3D rendery chystaného iPhonu s LCD displejom a hliníkovým rámom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.