Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #22 týždeň

Dvadsiatdruhé vydanie dočasne zlacnených aplikácií pre iPhone/iPad a počítače Mac prináša pre zariadenia s operačným systémom iOS niekoľko zaujímavých hier. Môžeme napríklad spomenúť hru Chameleon Run od slovenského tvorcu, ktorá získala populárne ocenenie Apple Design Award. Pre počítače Mac je v zľave šikovná utilita BetterSnap Tool, alebo hra tentokrát od českých vývojárov Machinarium.

iOS

Magic Launcher Pro – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Widgety zobrazujú informácie z vašich obľúbených aplikácií. Svoje widgety nájdete v zobrazení Dnes. Stačí potiahnuť prstom doprava cez plochu, zamknutú plochu alebo centrum hlásení. Aplikácia Magic Launcher Pro je výkonný nástroj, ktorý vám prináša množstvo plne konfigurovateľných widgetov, v ktorých si môžete upraviť veľkosť a tvar ikon, text, či pozadie. Aplikácia ponúka aj správu nastavení ako rýchle zapnutie / vypnutie Wi-Fi, 3G, Bluetooth, GPS …

Dogfight Elite – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Hra Dogfight Elite je vojnový simulátor I. a aj II. svetovej vojny. V Dogfight Elite môžete lietať lietadlom, riadiť tank alebo vyskočiť z lietadla a brániť svoju pozíciu ako vojak.

Anodia: Unique Brick Breaker – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Anodia: Unique Brick Breaker je hra typu Arkanoid, v ktorej bude vašou úlohou zničiť objekt vo vrchnej časti obrazovky. To dosiahnete postupným odbúravaním tehiel loptou, ktorá sa odráža. Hra ponúka 150 jedinečných levelov.

Brave Guardians TD – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Brave Guardians je epic 3D akčná fantasy “tower defense” hra, ktorá rozpráva príbeh štyroch hrdinov (Pepo, Tiko, Zagi a Rapu) – každý s mimoriadnymi schopnosťami.

Back to Bed – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Hra Back to Bed je logická hra s ručne kreslenými levelmi. Hra sa točí okolo nešťastného narkoleptika Boba, ktorý ma za zvyk zaspať pri svojej nudnej práci v kancelárii. Preskúmate svet Bobovho podvedomia a budete riešiť čoraz ťažšie hádanky. 

 

8bitWar: Netherworld – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Strategická hra 8bitWar- Origins precvičí vaše mozgové závity a taktické myslenie. Naverbujte vojakov a postavte sa proti nepriateľskej armáde. Hra ponúka 180 levelov, lokálny aj online multiplayer.

Safety Photo+Video – zadarmo pôvodná cena (2,29€)

Aplikácia Safety Photo + Video vám umožní udržať súkromné fotografie a videá pred zrakom cudzích ľudí. Vaše súkromné údaje budú chránené bezpečnostným kódom, alebo odtlačkom prsta pomocou Touch – Id. Fotografie a videá sa dajú nahrať z počítača pomocou internetového prehliadača alebo  iTunes.

Oddworld: New ‘n’ Tasty – 2,29€ (pôvodná cena 8,99€)

Mudokon Abe, štastný umývač podlahy v najväčšom mäsokombináte v Oddworlde. Jedného dňa zistí že jeho šéf sa chystá všetkých otrokov spracovať do nových pochúťok. Je teda na Abeovi aby zachránil nielen seba, ale aj všetkých jeho druhu. Nebezpečná Odysea sa tak môže začať! Preskúmaj staré ruiny, vyhni sa mäsožravým šelmám, nášľapným mínam a strážcom ako Abe, pôvodný hrdina z Oddworldu.

Oddworld: Stranger’s Wrath – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Hrajte za Strangera, záhadného lovca odmien, ktorý loví vyhnancov a kriminálnikov. V tomto bizarnom dobrodružstve prijmete úlohy od majiteľa Mongo River a odhalíte neobvyklé tajomstvá.

Subdivision Infinity – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Subdivision Infinity je vesmírna sci-fi 3D vesmírna strieľačka. Pripravte si svoju vesmírnu loď a vypátrajte a zničte nepriateľské lode alebo asteroidy, nájdite vzácne kovy a minerály a plány pre nové vesmírne lode. Hra ponúka viac ako 40 levelov v piatich rôznych lokalitách a množstvo vedľajších misií. 

Speckle – Lens bokeh – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikáciue Speckle vytvoríte jednoducho krásne fotografie s “bokeh” efektom. Vyberiete si objekt, ktorý bude zaostrený a aplikácia rozostrý pozadie fotografie.

OrasisHD – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Orasis HD používa vlastný algoritmus, ktorý vylepšuje svetlé a tmavé miesta na vašich fotografiách a odhaľuje detaily, ktoré neboli predtým viditeľné

Chameleon Run – 0,49€ (pôvodná cena 2,29€)

Rýchla, premyslená a nápaditá skákačka z dieľne slovenského programátora. Hra sa získala minulý rok prestížne ocenenie Apple Design Award.

Shooting Stars! – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

 Shooting Stars! je zábavná arkádová strieľačka. Proti vám sa postavia mimozemšťania maskovaný za mačky alebo za hviezdy ako Justin Belieber, PewDerPie, Kanye East a mnoho ďalších.

The Bug Butcher – 0,49€ (pôvodná cena  4,49€)

The Bug Butcher je rýchla akčná strieľačka inšpirovaná klasickou arkádovkou Super Pang! Použite široký výber zbraní a vylepšení cez čoraz náročnejšie úrovne. The Bug Butcher je vlastne boj proti škodcom s guľometmi v priestore. Hráči sa v sólo režime alebo kooperácii môžu vyšantiť v tridsiatich leveloch. Súčasťou hry, ktorú je ľahké pochopiť, ale ťažšie zvládnuť, bude bohatý arzenál zbraní.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC.

Big Photo – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Aplikácia Big Photo je určená hlavne na zmenu veľkosti alebo orezanie fotografií.

macOS

LEGO Harry Potter: Years 5-7 – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Schyľuje sa k boju. Poznaj nové tváre, nové výzvy a nauč sa viac kúziel. Priprav sa na rozhodujúci boj s Lordom Voldemortom. Odomkni si viac než 150 postáv, vrátane Fenrira Šedochrbta, Belatrix Lestrangeovej a profesora Kriklana. Zahaj sa s ďalším hráčom v kooperatívnom režime. Prezkúmaj Grimmauldovo námestie, Ministerstvo kúziel, Godrikov dol a ďalšie nové zaujímavé miesta.

Oddworld: Munch’s Oddysee – 1,09€ (pôvodná cena 5,99€)

Ako by ste sa cítili, keby ste si zlomili nohu v nastraženej pasce, boli násilím odvlečený šialenými vedcami, zaviedli vám implantáty a začali vás loviť len tak pre zábavu? Nič moc že a toto sa stalo Munchovi hrdinovi tejto adventúry. Je na vás aby ste pomohli nájsť Munchovi cestu z tejto situácie. Ak sa dokážete dostať na slobodu a pripojí sa k vám kamarát Muncha Abe. A spoločne oslobodiť i ďalších väzňov.

Oddworld: Stranger’s Wrath – 1,09€ (pôvodná cena 5,99€)

Po iOS verzia je v akcii aj verzia pre počítače Mac. Hra podporuje cross save medziiOS, OSX a tvOS.

BetterSnapTool – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

BetterSnapTool je vynikajúca utilita na prácu s oknami v operačnom systéme iOS.

BetterSnapTool: Prichyť si okno

Machinarium – 4,49€ (pôvodná cena 12,99€)

V hre Machinarium sledujete osudy malého robota, ktorý bol vyhodený na smetisko. Nasleduje tŕnistá cesta späť, kde sa musíte stretnúť s nebezpečným bratstvom Black Cap. Väzní totiž vašej priateľku, a to nemožno nechať bez odozvy. Roztomilá grafika je kompletne ručné práce a nechýba ani originálne soundtrack. Na vyriešenie spústy hádaniek, úloh, hlavolamov aj minihier napomôže komunikácie pomocou komiksových bublín..

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.