macOS Mojave, iOS 12 a ďalšie systémy testujú 4 milióny užívateľov

Veríme, že tohtoročné pripravované systémy macOS Mojave a iOS 12 zaujali dostatočne veľké množstvo ľudí a to nielen kvôli novým praktickým funkciám, ale aj kvôli dôrazu na stabilitu a plynulosť, na akú sme boli u Applu zvyknutí.

Aspoň v redakcii sme toho názoru, keďže testujeme systémy a zatiaľ sme nemali žiadne veľké problémy. Niektoré menšie, ktoré sa objavili v predošlých betách, sme pochopiteľne Applu nahlásili cez aplikáciu Feedback Assistant a čerstvo vydaná macOS Mojave Public Beta 4 už tieto problémy odstraňuje. Mimo iného napríklad problém s nemožnosťou konvertovať meny cez Spotlight (v tretej bete aplikácia spadla) alebo samovoľné otváranie Mail aplikácie aj pri práci so Safari a inými programami cez full-screen. Poteší aj to, že Apple myslí na správnu funkčnosť starého softvéru a tak už napríklad netreba rátať s rozhodeným UI v Photoshop CC 2014.

A aký má názor Apple?

Tim Cook uviedol, že súčasné bety operačných systémov macOS Mojave, iOS 12, watchOS 5 a tvOS 12, testujú 4 milióny ľudí. Zahŕňa to ako užívateľov, ktorí sa prihlásili do Public Beta programu, tak vývojárov, ktorí majú prístup k častejším Developer Beta updatom. Tí majú zároveň exkluzívny prístup k watchOS 5 z dôvodu, že hodinky nemajú užívateľsky prístupný port a prípadné poškodenie by sa nedalo opraviť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.