Life is Strange: Before the Storm prichádza na Mac

Life is Strange: Before the Storm

Vydavateľ Feral Interactive oznámil, že už túto jar môžu hráči na Macu očakávať príchod Life is Strange: Before the Storm.

Life is Strange: Before the Storm je prequelom k prvej hre a odohráva sa tri roky pred ňou – v hlavnej úlohe s vtedy ešte 16-ročnou Chloe Price. Hra rozpráva príbeh o vzťahu medzi Chloe a ej spolužiačkou Rachel, pričom celá hra a dianie sa sústredí na rozhodnutia, ktoré hráč spraví v rozhovoroch. Teda ide o podobný titul ako sú tie od Telltale, no na ostatných platformách sa teší väčšej popularite. O pôvodné vydanie sa postaralo štúdio Deck Nine a o vydanie pre zmenu Square Enix, ktorý bude zrejme vydávať aj Life is Strange 2, ktoré by sme mali vidieť už tento rok. Port hry pre Mac zatiaľ nemá pevný dátum vydania ani cenu, ani hardvérové požiadavky.

Feral Interactive však bude hru publikovať v dvoch edíciách. Štandardná edícia ponúka prístup k trom epizódam, zatiaľ čo Deluxe edícia prinesie ešte prístup k bonusovej epizóde Farewell, ktorá vyšla začiatkom mesiaca na PC, PS4 a Xbox One.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.