ARK: Survival Evolved vyjde na iPhone

ARK Survival Evolved

Výkon mobilných zariadení sa vo svoj prospech rozhodli zužitkovať aj vývojári celkom populárnej dinosaurej multiplayerovky ARK: Survival Evolved.

Podľa prvých záberov mobilná verzia ARK-u vychádza zo staršej PC verzie, čo dokazujú najmä zastaralé modely zvierat, ktoré hra používala vo svojich starších verziách. Dokopy však chce mobilný ARK: Survival Evolved ponúknuť rovnaký zážitok ako na veľkých platformách, teda na PC a konzolách. Hráči tak môžu očakávať vyše 80 dinosaurov a historických zvierat, ktoré sa s ľuďmi zrovna dvakrát nemaznajú.

Tomuto jurskému svetu nebude chýbať ani multiplayer, no či bude fungovať podobne ako na konzolách, kde sa veľkosť hrateľnej plochy líši v závislosti od hardvérovej záťaže, nie je známe. Už samozrejmosťou je crafting a možnosť pridávať sa do Kmeňov, ktoré budú podporovať zdieľané XP, respawny a zdroje.

Podobne ako v prípade Fortnite, aj tu bude plnému vydaniu predchádzať rozsiahly beta test, do ktorého sa môžu hráči zaregistrovať priamo na webe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.