iPhone X v Blush Gold prevedení?

iPhone X Gold

Aj keď iPhone X vyšiel len v dvoch farebných variantách, povráva sa, že Apple má v zálohe minimálne jednu ďalšiu.

Známy a spoľahlivý leaker Benjamin Geskin včera na svojom Twitteri zverejnil fotku iPhonu X v ružovozlatom “Blush Gold” prevedení, spolu so záberom na zlatý šuflík od SIM karty. Podľa Geskina je farba momentálne v produkcii a uvidieť by sme ju mohli možno už čoskoro. Pôvodne Apple plánoval farieb viac, no napokon iPhone X vydal len v čiernej a striebornej.

Benjamin Geskin sa stal v Apple kruhoch známy minulý rok, potom, čo začal pravidelne zverejňovať leaky o nových jablkových telefónoch. Tie sa zväčša naplnili, niekedy však spoločnosť môže spraviť na poslednú chvíľu zmeny. V júli minulého roku napríklad Geskin hovoril aj o štvrtom “zrkadlovom” prevedení iPhonu, z toho však napokon nič nebolo.

O zlatom iPhone X v septembri dokonca hovoril aj Ming-Chi Kuo, no zdôraznil potenciálne problémy s výrobnou kapacitou, vďaka čomu by bola jeho dostupnosť veľmi obmedzená. Je celkom možné, že Apple farbu jednoducho odložil na neskôr a vydá ju v strede cyklu, podobne ako pri (Product)RED iPhone 7 minulý rok.

Apropo, možno sa dočkáme aj prekvapenia v podobe červenej edície iPhonu 8/8 Plus a X. Aspoň to si myslí analytik Jun Zhang z agentúry Rosenblatt Securities.

Či na nás v dohľadnej dobe Apple niečo chystá, sa dozvieme už čoskoro. Takto o týždeň, 27. marca sa totiž bude konať ohlásený Apple Event s dôrazom na školstvo a učiteľov.

komentárov
  1. uprimne, radšej by som bol, keby sa ajfon sustredil na luxusny model velky ako SE s displayom na oboch stránách s možnosťou rozbaliť ho…
    to by bola novinka :D

    0
    0
  2. skor by ho mali robit z nepriestrelneho skla, cize nerozbitneho alebo plexiskla :-) kludne aj priesvitny cely :-P

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.