Apple rozposlal pozvánky na prvý tohtoročný event!

Apple March 27 Event

Apple pred malou chvíľou rozposlal médiám pozvánky na svoj prvý tohtoročný event. Prekvapením je, že sa nekoná ani v San Jose, ani v Cupertine, ani v San Franciscu, ale v Chicagu.

Event, ktorý Apple pomenoval ako Let’s Take a Field Trip, sa bude konať v priestoroch vysokej školy Lane Tech College Prep v Chicagu a odohrávať sa bude 27. marca/března o 16:00 nášho času. Dôvod, prečo sa event koná na akademickej pôde, je jasný: Apple vraví, že sa jeho keynote bude sústrediť na kreatívne nové nápady pre učiteľov a študentov.

Čo môže znamenať, že Apple predstaví produkty vhodné na prácu v škole. Napríklad nový MacBook Air za doposiaľ najnižšie ceny alebo nový 9.7″ iPad s cenou, ktorá by mala predstavovať iba 259 dolárov. Je však možné aj to, že za takúto cenu bude zariadenie dostupné len pre vzdelávacie inštitúcie, no viac sa dozvieme na samotnom evente. Hovorí sa tiež o možnom priblížení noviniek v iOS 11.3, konkrétne rozhrania ClassKit a Classroom. A podľa pozvánky možno aj niečo, čo súvisí s Pencil.

Apple March 27 Event

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.