iPhone X Plus bude zhruba rovnako veľký ako iPhone 8 Plus, dostane horizontálne Face ID

Zahraničný server Macotakara sa opäť pozrel na chystané modely iPhonu na tento rok. V novej reportáži sa sústredí predovšetkým na 6.5-palcový iPhone X Plus, ktorý by mal byť predstavený po boku 2. generácie “X”.

Server s odvolaním na zdroj z dodávateľského reťazca, ktorý označuje ako dôveryhodný, tvrdí, že zariadenie by malo mať približne rovnaké rozmery ako dnešný iPhone 8 Plus. Telefón by mal však byť asi o 0,2mm hrubší kvôli zadnému fotoaparátu, vďaka čomu by mal hrúbku 7,7mm. Nástupca štandardného modelu s 5.8-palcovým displejom by mal tiež ponúknuť vynovený fotoaparát s väčším senzorom a objektívom.

iPhone X Plus
Z ľava: iPhone 8 Plus a maketa iPhone X Plus

V správe sa tiež spomína lacnejší model iPhonu so 6-palcovým LCD displejom. Všetky doterajšie správy hovorili o 6.1″ displeji, ale podľa serveru Macotakara sa Apple rozhodol uhlopriečku nepatrne zmenšiť. Zariadenie by tiež malo podporovať Face ID. S príchodom iOS 12 by tiež mal Apple predstaviť funkciu snímania tváre v horizontálnej polohe, niečo, čo súčasné Face ID nepodporuje. Novinka je v príprave najmä kvôli novým iPadom s Face ID, podporovať by ju však mali aj telefóny.

iPhone LCD 2018
Z ľava: iPhone X a maketa iPhone X Plus
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť