iOS 12 Developer Beta 5 prináša podporu Dual SIM

iPhone s dvoma SIM kartami by sa mohol predávať exkluzívne v Číne.

Niektorí sa dlhodobo dožadovali podpory Dual SIM na iPhone a s príchodom tohtoročných modelov by sa im to mohlo konečne splniť. Nová vývojárska beta iOS 12 totiž obsahuje zmienky o podpore dvoch SIM kariet.

Záujem o takéto modely by mohol byť predovšetkým v regiónoch ako je Južná Amerika, India alebo Čína, kde sú zariadenia s podporou viacerých SIM kariet mimoriadne obľúbené. Dôvodom je, ako inak, snaha ušetriť za využívanie služieb jednotlivých operátorov, keďže užívatelia môžu nakombinovať karty dvoch rôznych operátorov. Ďalším obľúbeným riešením je mať klasickú mobilnú SIM kartu a dátovú SIM kartu, ktorá je už od samého začiatku podporovaná iPadmi.

Práve tomu sa chce Apple prispôsobiť a ak je na špekuláciách aspoň niečo pravdy, potom by Apple mal uviesť Dual SIM podporu pre iPhone X Plus vo vybraných regiónoch sveta. Či budú telefóny obmedzené iba na vybrané trhy, nevedno, ale kód iOS 12 má v sebe zahrnuté kódy @”secondSimStatus” @”secondSimTrayStatus”. V ďalšom súbore sa pre zmenu nachádza kód (bool)isDualSimDevice, ktorý priamo potvrdzuje, že Apple uvedie túto jeseň/podzim aspoň jedno zariadenie s Dual SIM podporou.

Dual SIM iOS 12

Dual SIM iOS 12

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť