iOS 11.3 je už dostupný ako Public Beta

Apple práve vydal iOS 11.3 aj pre členov verejného beta programu.

Včera večer spoločnosť predstavila pomerne veľký update pre iOS, po vývojároch k nemu teraz majú prístup aj bežní používatelia. Ak ste tak ešte neurobili, stačí sa registrovať na webe beta.apple.com a stiahnuť si certifikát na svoje zariadenie.

iOS 11.3 prinesie viacero zaujímavých funkcií, vrátane štvorice nových Animoji, či vylepšení pre rozšírenú realitu. Okrem toho nás čakajú novinky v apke Zdravie, rozhranie AirPlay 2, či iMessage v iCloude a mnoho ďalších drobností.

Update taktiež prinesie detailnejšie informácie o stave batérie a taktiež možnosť vypnúť spomaľovanie starších iPhonov. Táto funkcionalita však príde až v niektorej z ďalších beta verzií. iOS 11.3 sa na verejnosť vo finálnej verzii dostane niekedy na jar. Viac informácií nájdete v článku nižšie.

iOS 11.3 prinesie nové Animoji, info o batérii, novinky pre ARKit, Zdravie a ďalšie

komentár
  1. Dobry den chcem sa spytat kde sa da stiahnut ios 11.3 alebo ako ho mozem aktualizovat na alebo do mobilu iphone 6 16gb ja tam ma ios teraz 11.2.6 a chcem si tam dat 11.3 a neviem ako na to?.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.