iOS 11.3 ukrýva zmienky o iPade s Face ID

Takmer od momentu predstavenia iPhone X sa hovorí o uvedení nového iPadu s funkciou Face ID. Tento model môže vyjsť už čoskoro, keďže zmienky po ňom sú ukryté v iOS 11.3.

Presnejšie, vo firmware sa ukrývajú zmienky o zariadení, ktoré Apple označuje ako iPad_Modern, čo je označenie pre nový, zatiaľ neohlásený iPad. Tento názov má však veľmi blízko k firmwarovému označeniu iPhonu X, ktoré znie iPhone_Modern, kým štandardné modely nesú svoje tradičné číslovanie podľa hardvérovej generácie. Zmena v označení tak môže značiť, že Apple chystá už v dohľadnej dobe uviesť iPad Pro s Face ID a “nekonečným” displejom, ako to má nový iPhone.

Takáto zmena však nie je prekvapením – každá technológia, ktorú Apple prinesie na iPhone, sa eventuálne objaví na iPade. Prekvapením však je, že sa zmienky o futuristickom iPade objavujú už v aktualizácii 11.3, zatiaľ čo my by sme tipovali, že sa začnú objavovať až v systéme iOS 12 s tým, že tablet by bol predstavený až na konci roka na tradičnom evente v septembri/září.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.