Na internete sa objavili fotografie fialového a zeleného iPhonu X

Už pri predstavení iPhonu X sa viaceré hlasy ozvali, že by Apple mohol okrem čiernej a bielej verzie predávať aj zlatú. Ako sa neskôr ukázalo, takýto model bol naozaj v príprave, ale z neznámeho dôvodu sa do predaja na koniec nedostal.

Rozšíriť farebné portfólio iPhonu by sa mohlo tento rok, ak by sa nasledovný únik ukázal ako pravdivý. Zahraničný portál TechnoCodex sa podelil o fotografie zariadenia, ktoré má byť údajne prototypom tohtoročného iPhonu, ktorý by sa vyrábal v Indii. Zadná strana zariadenia vyzerá byť totožná s iPhonom X. Vidíme lesklý kovový rám a vertikálne položený duálny fotoaparát.

iPhone Prototype

V momente ale človeka zaujmú dve doposiaľ nevidené farebné varianty – fialová a pastelovo zelená. Z fotografií ani zo správy nie je jasné, že či je zariadenie väčšie, než súčasný iPhone X. Ak by bolo, v tom prípade je možné, že by šlo o farby určené pre lacnejší 6.1-palcový model s LCD displejom a ďalšími kompromismi.

Pestré farby Apple predviedol už skôr pri iPhone 5c. Ten bol dostupný v bielej, modrej, žltej, zelenej a ružovej verzii. Či sa Apple rozhodne spraviť podobný krok aj pri lancejšom X-ku, nie je jasné.

iPhone Prototype

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.