Energizer pripravuje smartfón so 16 000 mAh batériou

Energizer Power Max P600S

Ku prekvapeniu mnohých predstavil Energizer ďalší smartfón, a ako sa už od výrobcu batérií s dlhou výdržou dalo čakať, ani smartfón nebude v tomto ohľade žiadne Béčko.

Telefón s trochu komplikovaným názvom Power Max P16K Pro disponuje batériou s kapacitou až 16 000 mAh, čo je viac, než keby sme spojili kapacity batérií všetkých modelov iPhonu od roku 2016 – od iPhonu SE až po iPhone X. Možno nebudeme ďaleko od pravdy, keď povieme, že zariadenie by mohlo sekundovať aj ako powerbanka pre ostatné zariadenia. Keby aj nie, tak stále by išlo o excelentné riešenie na väčšie hudobné festivaly ako je Novarock alebo Tomorrowland. Má to aj temnú stránku – oproti ostatným telefónom, ktoré sú ľahké ako pierko, 16-tisícový behemot váži údajne nad 400 gramov.

Pokiaľ ide o ostatné vlastnosti, prednej strane dominuje 5.99-palcový 1080p+ displej so zaoblenými rohmi a vyzerá to, že aj mierne zakrivenými bokmi po vzore Samsungu. Nad ním sa nachádza 8-megapixelový fotoaparát s LED bleskom, čo však nie je zrovna praktické riešenie. Ostatné parametre majú zahŕňať duálny 16 + 13-megapixelový zadný fotoaparát, 6GB RAM, 128GB úložisko a osemjadrový MediaTek MT6763T procesor. K plnému predstaveniu smartfónu dôjde na veľtrhu MWC 2018 v Barcelone.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.