Applu to so sociálnou sieťou nevyšlo ani na druhý pokus. Apple Music Connect končí.

Applu to nevyšlo ani na druhý pokus. Hudobná sociálna sieť Apple Music Connect bola síce omnoho rafinovanejšia, ale len ťažko sa mohla vyrovnať konkurencii. Čaká ju preto podobný osud ako staršiu službu iTunes Ping.

Apple oznámil ukončenie služby Apple Music Connect. Táto sociálna sieť je už definitívne minulosťou, keďže Apple o polnoci odstránil nielen možnosť pridávania nových príspevkov, ale tiež sekciu ako takú. Stránky umelcov v Apple Music tak po novom obsahujú len ich albumy, ako aj výber tých najlepších a najnovších na vrchu. Takisto na stránke umelcov nájdete možnosť okamžitého spustenia personalizovanej stanice daného umelca.

[poll id=”27″]

Apple zároveň informoval umelcov o tom, že si všetok doposiaľ nahraný obsah môžu dohľadať do 24. mája/května 2019. Hudobníci tiež majú možnosť vytvárania vlastných playlistov a prispôsobovania playlistov, ktoré obsahujú ich pesničky. Takisto majú možnosť nahrávať vlastné profilové fotografie v sekcii Artist Page v službe Apple Music for Artists.

komentáre
  1. apple žial nedokáže konkurovať spotify-u. Má horšie prostredie pre orientáciu a vyššiu cenu. Raz im hádam dojde, že menej je viac a nižšia cena predáva….

    ps: Macblog – to nestačilo kliknuť, že niesom robot, teraz potrebujete sledovať či zvladnem rozpoznávať autá od obchodov ? (absolútne zbytočný drist na tejto stránke)

    0
    0
  2. pokus: náhodou, poznávání aut, výloh obchodů, semaforů a nevím čeho ještě v těch mazanicích je moje oblíbená kratochvíle :D

    macblog: Ta anketní otázka je snad úplně zbytečná, vždyť na tom nebylo ani co používat. Vypadalo to jako nedodělaná maturitní práce studenta na téma sociální síť. Hudební sociální síť je SoundCloud, a ne ten amatérismus.

    Jak už bylo napsáno, ono i celé Music stojí oproti Spotify za starou bačkoru. Začít můžeme těžkopádným a zmatečným ovládáním a skončit třeba u nefunkčních algoritmů výběru hudby dle vkusu, kde z toho leze furt nějaký Drake a Rihanna či dokonce Karel Gott :D i když jsem si nic ani vzdáleně podobného nikdy nepustil. Spotify je úplně na jiném levelu ve všech ohledech. Apple Music může vyhovovat snad jen posluchačům těch nejprůměrnějších rádiových odrhovaček, ale na to si pak nemusím platit hudební službu, na to si stačí pustit Evropu 2.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.