Apple Watch Series 4 ponúknu až o 50% vyššie rozlíšenie displeja

Dlhšie sa vraví, že by hodinky Apple Watch Series 4 mohli ponúknuť väčší displej. To sa však má odraziť aj na rozlíšení. Naznačuje to dokonca kód ukrytý v poslednej bete watchOS 5.

Z kódu je zrejmé, že v poradí už piata generácia hodiniek Apple Watch vo svojej 42mm verzii ponúkne displej s rozlíšením 384 x 480 bodov. Jedná sa teda o takmer 52% nárast oproti predošlým modelom, ktoré ponúkali rozlíšenie 312 x 390 bodov. Pri väčšej uhlopriečke to zároveň znamená, že sa na obrazovku zmestí podstatne viac obsahu, než doposiaľ, vďaka čomu môže byť aj orientácia v menu a aplikáciách pohodlnejšia a rýchlejšia. Apple chce navyše ľuďom ponúknuť možnosť využiť väčšiu obrazovku na maximum. Vyplýva to z uniknutých propagačných materiálov, ktoré nám prezentovali nový ciferník s 9 komplikáciami. Podľa bety watchOS 5 by tiež mohli na hodinky pribudnúť nové typy komplikácií pre aplikácie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.