Apple vydal prvú verejnú betu macOS Mojave

Apple dnes vydal prvú verejnú betu operačného systému macOS Mojave. Stalo sa tak približne tri týždne po uvoľnení prvej bety tohto operačného systému pre vývojárov.

Vďaka verejnej bete majú možnosť aj bežní užívatelia zapojiť sa do testovania nového operačného systému macOS Mojave. Súčasťou testovacej verzie systému je aj možnosť poslať Applu spätnú väzbu a nahlásiť tak chyby pred vydaním systému. V tomto prípade určite odporúčame, aby ľudia, ktorí sa rozhodli nový macOS Mojave testovať, naozaj využili túto možnosť. Len vďaka čo najväčšej spätnej väzbe bude možné vyhnúť sa problémom, akými trpel pri vydaní macOS High Sierra alebo iOS 12.

macOS Mojave: redizajnovaný App Store, vylepšený Finder, tmavý mód a nové aplikácie

Do macOS Mojave Public Beta programu je možné prihlásiť sa cez oficiálny web Apple Beta Program. Testeri si budú môcť operačný systém stiahnuť cez Software Update mechanizmus v Mac App Store. Nasledovné updaty systému už budú prebiehať ale cez možnosť updatu cez Systémové nastavenia. Taktiež sa odporúča zálohovať si systém cez Time Machine a neinštalovať systém na svoje primárne zariadenie, keďže je tu riziko nefunkčnosti a problémov so stabilitou.

Očakáva sa tiež, že prvá public beta je ekvivalentom druhej vývojárskej bety, ktorá bola vydaná v uplynulých dňoch.

komentáre
    1. Treba nahlásiť problém s kompatibilitou webových stránok cez aplikáciu Feedback Asisstant. Mne na Public Beta 2 (18A326h) funguje v poriadku.

      0
      0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.