Apple údajne odloží novinky z iOS 12, sústrediť sa chce primárne na kvalitu

Súčasná zostava operačných systémov od Applu – iOS 11 a macOS High Sierra – trpia množstvom problémov s optimalizáciou, trápia ich rôzne bugy a aj keď sa situácia s pribúdajúcimi updatmi zlepšila, ešte stále to nie je to pravé jablčné.

Apple si však je zrejme týchto problémov vedomý a plánuje nápravu. Tá by mala byť zahrnutá v iOS 12, ktorý Apple plánuje predstaviť tento rok na WWDC. Pôvodne mal Apple na pláne priniesť aktualizáciu zameranú na softvérové novinky, ale ako zistil server Axios s odvolaním na svoje zdroje, časť týchto noviniek bude odložená až na budúci rok.

Dôvodom je, že sa chce Apple sústrediť viac na kvalitatívnu stránku systému, ako aj na jeho plynulosť. Axios zároveň dodáva, že plánuje zverejniť aj ďalšie informácie ohľadom plánovaných aktualizácií, ale v tejto chvíli nemá k dispozícii nič nové.

Medzi funkcie odložené na rok 2019 patria údajne zmeny domovskej obrazovky, CarPlay rozhrania, vylepšenia pre vstavané aplikácie ako Mail a updaty pre fotoaparát a úpravu snímok.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.