Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #11 týždeň

Jedenáste tohtoročné vydanie zlacnených aplikácií pre iPhone/iPad a počítače Mac prináša pre operačný systém iOS množstvo skvelých hier. Môžeme napríklad spomenúť novinku Bridge Constructor Portal. Vo veľkej zľave sa ocitol aj 3D atlas ľudského tela. Pre počítače Mac môžete tento týždeň nájsť populárnu adventúru Oddworld.

iOS

First Strike Final Hour – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Zem je na pokraji jadrového armagedonu. V strategickej hre First Strike Final Hour sa ocitnete v koži veliteľa jadrovej veľmoci a je len na vás, či rozpútate jadrovú vojnu.

Incursion TD: Tower Defense Game – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Incursion TD je mix RPG a tower defense hry, ktorá ponúka viac ako 50 nepriateľov, 8 rôznych hrdinov, ktorým budete vylepšovať ich schopnosti, viac ako 60 archievementov …

Human Anatomy – 1,09 € (pôvpodná cena  27,99€)

Human Anatomy  je 3D atlas nielen pre zdravotníckych pracovníkov, študentov a profesorov. Aplikácia zahŕňa komplexné 3D anatomické modely mužov a žien a interaktívne animácie svalov a kostí.

Paintkeep Painting – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Aplikácia Paintkeep Painting premení vaše fotografie na kresby, olejomaľby alebo iné umelecké diela. Pre pokročilejších používateľov sú k dispozícii pokročilejšie nástroje ako retušovací štetec,vrstvy…

Mayhem! – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Mayhem! je akčná arkádová 2D akčná hra, v ktorej bude vašou úlohou vyhnúť sa nástrahám a pozbierať všetky odmeny.

Oddworld New ‘n’ Tasty – 5,49€ (pôvodná cena 8,99€)

Mudokon Abe, štastný umývač podlahy v najväčšom mäsokombináte v Oddworlde. Jedného dňa zistí že jeho šéf sa chystá všetkých otrokov spracovať do nových pochúťok. Je teda na Abeovi aby zachránil nielen seba, ale aj všetkých jeho druhu. Nebezpečná Odysea sa tak môže začať! Preskúmaj staré ruiny, vyhni sa mäsožravým šelmám, nášľapným mínam a strážcom ako Abe, pôvodný hrdina z Oddworldu.

Oddworld: Stranger’s Wrath – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Hrajte za Strangera, záhadného lovca odmien, ktorý loví vyhnancov a kriminálnikov. V tomto bizarnom dobrodružstve prijmete úlohy od majiteľa Mongo River a odhalíte neobvyklé tajomstvá.

Oddworld- Munch’s Oddysee – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Ako by ste sa cítili, keby ste si zlomili nohu v nastraženej pasce, boli násilím odvlečený šialenými vedcami, zaviedli vám implantáty a začali vás loviť len tak pre zábavu? Nič moc že a toto sa stalo Munchovi hrdinovi tejto adventúry. Je na vás aby ste pomohli nájsť Munchovi cestu z tejto situácie. Ak sa dokážete dostať na slobodu a pripojí sa k vám kamarát Muncha Abe. A spoločne oslobodiť i ďalších väzňov.

Avadon 2 – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Avadon 2 je old school RPG hra, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače. V hre sa ocitnete v koži bojovníka a špióna, sudcu a popravcu a budete bojovať proti nepriateľom, ktorí vtrhli do vašej vlasti. Barbarovia a monštrá ničia váš domov a vy ste jediný, kto ich môže zastaviť.

Phone Drive – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Phone Drive premení vape iOS zariadenie na prenosný disk. Z počítača Mac alebo Windows PC sa móžete pripojit prostredníctvom Wi-Fi siete na iPhone alebo iPad a jednoducho prenášať súbory. Aplikácia Phone Drive ponúka navyše prehliadač dokumentov a obrázkov, hlasový záznamník, hudobný prehrávač…

Groovy – Travel Camera – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia na fotografovanie a upravovanie fotografií, ktorá ponúka množstvo filtrov.

Nimian Legends BrightRidge HD – 3,49€ (pôvodná cena 4,49€)

Nimian Legends BrightRidge HD je adventúra v dynamickom otvorenom svete, s meniacim sa počasím, striedaním dňa a noci.

Baldur’s Gate II: EE – 3,49€ (pôvodná cena 12,99€)

V impozantnom pokračovaní Baldur’s Gate, jednej z najlepších RPG sa v Baldur’s Gate II: EE ponoríte do sveta intríg, dobrodružstiev a zúrivého boja. Vaša schopnosť rozoznať rozdiely medzi dobrom a zlom – s výdatnou pomocou kúzel a ocele – rozhoduje o vašom osude.

SteamWorld Heist – 5,49 € (pôvodná cena 10,99€)

Hra SteamWorld Heist je ťahová akčná stratégia, v ktorej velíte parne – riadení pirátsku posádku v sérii epických taktických prestreliek.

Iron Marines – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Naverbujte a vycvičte tých najväčších hrdinov v galaxii v hre Iron Marines. Hra ponúka kampaň so 14 misiami, v ktorých bude vašou úlohou odraziť nepriateľské útoky, zachrániť civilistov alebo hacknúť superpočítače. Ale každá misia si vyžaduje inú taktiku. Prispôsobte ju tým, že zmeníte úlohu vašich vojakov, nastražte inteligentné míny, naplánujte bombové útoky alebo postavte veže so špeciálnymi zbraňami.

Leo’s Fortune – 3,49€ (pôvodná cena 5,99€)

Leo’s Fortune  je adventúra, v ktorej musíte chytiť tajomného zlodeja, ktorý vám ukradol zlato.

Bridge Constructor Portal – 3,49€ (pôvodná cena  5,49€)

Dve obľúbené herné značky sa spojili do zábavného celku Bridge Constructor Portal, ktorý kombinuje výstavbu mostov a iných konštrukcií s teleportmi. A nechýba ani GLaDOS.

Mini Metro – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre Mini Metro sa pripravte na navrhovanie rozloženia metra pre rýchlo sa rozvíjajúce mesto. Nakreslite trasy medzi stanicami a spojte ich s linkami metra.

Flight Unlimited X – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Stúpajte po krásnej oblohe v okolí San Francisca, Las Vegas alebo Švajčiarska v hre Flight Unlimited X. Hra obsahuje aj kampaň v ktorej bude napríklad vašou úlohou zachrániť väzňou z Alcatrazu, pristátie s cesnou na moste Golden Gate…

Governor of Poker 2 Premium – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

V hre Governor of Poker 2 budete cestovať z mesta do mesta, vyhrávať turnaje a kupovať nehnuteľnosti prinášajúce profit!

macOS

Oddworld: Stranger’s Wrath – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Po iOS verzii je táto akčná adventúra v akciovej cene aj pre počítače Mac.

Oddworld- Munch’s Oddysee – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Ďalšia časť tejto adventúry je v akciovej cene aj pre počítače Mac.

Disk Space Pro – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Disk Space je aplikácia, ktorá zobrazuje informácie o všetkých diskových jednotkách. Zahŕňa pevné disky, externé disky, sieťové disky, DVD, CD, pamäťové karty a USB flash disky.

Pyramid Solitaire Cards – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Solitaire …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.