Apple predstavil Beats Solo3 a urBeats3 v nových farbách

Beats Solo3 Wireless

Napriek tvrdeniam, že Apple tentoraz nepredstaví žiadne novinky zo sveta Beats, k jednej novinke predsa len došlo. Spoločnosť uviedla slúchadlá Beats Solo3 Wireless a urBeats3 v nových farbách.

Tieto farby idú ruka v ruke s čerstvo predstavenými telefónmi iPhone XS a iPhone XR. Presnejšie, slúchadlá Beats Solo3 Wireless sú odteraz dostupné vo farbách Satin Silver a Satin Gold, ktoré vizuálne ladia k bielej a zlatej verzii iPhonu XS a iPhonu XS Max. Cena slúchadiel ostala nezmenená, teda 299,95€ alebo 8 199 Kč. Dostupné sú pritom už teraz.

Beats Solo3 Wireless

V ponuke sa nachádzajú aj urBeats3 s Lightning konektorom, ktoré stoja 64,95€ alebo 1 699 Kč. Po novom sú tieto slúchadlá dostupné v piatich farebných prevedeniach, ktoré ladia s iPhonom XR. Konkrétne tak máme k dispozícii čiernu, bielu, modrú, žltú a korálovú farebnú podobu. Tieto slúchadlá sa začnú podľa Applu predávať až neskôr na jeseň/podzim, pravdepodobne po boku iPhonu XR budúci mesiac.

urBeats3 Blue

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.