Ming-Chi Kuo: Apple ponúkne nový iPhone v piatich farbách, iPhone X Plus aj v Dual SIM verzii

Analytik Ming-Chi Kuo zverejnil správu, podľa ktorej môžeme očakávať, že Apple odlíši tohtoročný iPhone X od toho minuloročného farbami.

Vo svojej novej správe prehlásil, že pripravovaný iPhone X Plus so 6.5-palcovým OLED displejom bude dostupný v čiernej, bielej a zlatej farbe za cenu 1 000 dolárov a dokonca ponúkne Dual SIM. Chystaný lacnejší iPhone X so 6.1-palcovým LCD displejom bude pre zmenu dostupný v piatich farbách vrátane bielej, modrej, červenej, oranžovej a šedej (Space Grey?) a podporovať bude len jednu SIM kartu.

Ming-Chi Kuo ďalej očakáva, že LCD model sa postará o 55% všetkých predajov pri launchi a v roku 2019 jeho podiel vzrastie. Očakáva tiež vysoký záujem o novú verziu X a X Plus, kde sa o predaje postarajú predovšetkým horliví záujemci.

iPhone X New Colors

UložiťUložiť

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?